Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επαναλάβουν την 11η Σεπτεμβρίου; Ποιά πιθανά σενάρια πιστεύουν οι Ρώσοι ότι μπορεί να παιχτούν στις ΗΠΑ μέσα στον Οκτώβριο!

Πάνω απ 'όλα το έλαβε η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών. Φυσικά, το Πεντάγωνο αισθάνθηκε λίγο αδέξια - και είδαμε μια σοβαρή κρίση στην Κορεατική Χερσόνησο, η οποία επέτρεψε στους στρατιωτικούς να απαιτήσουν πρόσθετη χρηματοδότηση.
 
 Στη συνέχεια, εντελώς ακατάλληλη, ζωγραφισμένη η απομόνωση του προϋπολογισμού των ΗΠΑ, η οποία έχει επηρεάσει όλες τις δυνάμεις ασφαλείας. Και κατά κάποιο τρόπο, ξαφνικά υπήρξε μια δυνατή νέα επίθεση - η έκρηξη στο Μαραθώνιο της Βοστώνης. Όμως, κατά την επίθεση ήρθαν πολλές ερωτήσεις -που έγιναν πολύ αδέξια.
 
 Και η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο είναι σχεδόν φυσιολογική, έχουν μετακινηθεί από τις στρατιωτικές προετοιμασίες, στον τομέα των λεκτικών μαχών. Ωστόσο, η δέσμευση του προϋπολογισμού των ΗΠΑ για το σκοπό αυτό δεν έχει ακυρωθεί. Και τότε, ως δια μαγείας, το συριακό πρόβλημα έχει κλιμακωθεί - μια εξαιρετική ευκαιρία για έναν μικρό πόλεμο και νέες χορηγήσεις.

     Αλλά υπήρχε μια κακή τύχη -η  Μόσχα δέχτηκε αρνητικά την ιδέα της Ουάσιγκτον, αμφισβητώντας την αυθεντικότητα των πληροφοριών σχετικά με την χρησιμοποίηση των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στα χημικά όπλα. Επιπλέον, στη ρωσική θέση για το απαράδεκτο της στρατιωτικής λύσης για τη Συρία συμφώνησαν και κάποια σύμμαχοι των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ. Λοιπόν, τι θα κάνουν μετά από αυτό οι Αμερικανοί αξιωματικοί επιβολής του νόμου; Το χρήμα είναι κάτι που πρέπει να παραμείνει.
 
       Όπως γνωρίζετε, δεν θα πληρώνουν καλύτερα για τη ζωή σας, ειδικά αν αυτή είναι σε κίνδυνο. Ως εκ τούτου, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος, είναι δυνατό να δημιουργηθεί - πώς μπορεί να γίνει όλο αυτό που  είδαμε με την 11/9. Και είναι πιθανό ότι σύντομα μπορεί να δούμε κάτι σαν αυτό - και η κλίμακα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη.
      
 Για να μην ενοχλούμε τον αναγνώστη και αβάσιμες υποθέσεις, παρουσιάζουμε μια σειρά από γεγονότα που έχουν συλλεχθεί από τις ΗΠΑ στο portal CityWatchο  γνωστός ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφος από το Λος Άντζελες Peel Lisa (Lisa Cerda), μέλος του Ιδιοκτητών Ακινήτων Tarzana Association, αντιπρόεδρος της Κοινότητας του Ιδρύματος Δικαιωμάτων του Λος Άντζελες
        
 Η στοιχειακή ανάλυση αυτών των δεδομένων δείχνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζεται για το γεγονός ότι στις αρχές του Οκτωβρίου,μια μεγάλη έκτακτη ανάγκη θα προκύψει στην χώρα που θα απαιτήσει την κινητοποίηση των διαφόρων υπηρεσιών. Και η απειλή μπορεί να υπόκειται σε ένα από τα κράτη της λεγόμενης "τρίτης περιοχής», που περιλαμβάνει τις πολιτείες της Ουάσιγκτον, Delaware, Maryland, Πενσιλβάνια, Βιρτζίνια και Δυτική Βιρτζίνια.
    
   Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα αποδεικτικά στοιχεία της προετοιμασίας για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης, είναι υπέροχα ενωμένα με κοινούς όρους. Ωστόσο, κρίνετε μόνοι σας:
       Από τα τέλη Ιουλίου ο ΟΗΕ με ειρηνευτικές μονάδες κάνει παροχή κατάρτισης, στην οποία περιλαμβάνονται τα δείγματα της μελέτης των αμερικανικών όπλων, αμερικανικά αγγλικά,  διεξάγονται ασκήσεις με πολεμικές επιχειρήσεις σε μεγάλες πόλεις. Η εκπαίδευση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.
      Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων από την 1η Οκτωβρίου διέταξε την προμήθεια των φαρμάκων στα κράτη αυτά (κυρίως αντιβιοτικά) για 11 εκατομμύρια δολάρια.
      Από 1 Οκτωβρίου, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο το εμβόλιο κατά της νέας κορόνα - σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (αυτή η έκτακτη συνεδρίαση έγινε για πρώτη φορά).
         Από τις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ταυτόχρονος έλεγχος του GPS και στους δορυφόρους επικοινωνιών. Τέτοιες δοκιμές διεξάγονται τακτικά, αλλά ποτέ δεν έγινε η ίδια, δεδομένου ότι θα οδηγήσει στην απώλεια της ικανότητας για τον έλεγχο της κίνησης των αντικειμένων και των καταστάσεων.
        Έως τις 28 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα κατάρτισης  όλοι οι υπαλλήλοι του Υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας με δοκιμές δεξιότητας του AR-15 [τουφέκι] και ένα κυνηγετικό όπλο, και η χρήση των μαχαιριών.
        Από 1 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα πρέπει να πάρει 2.800 οχήματα με βελτιωμένη προστασία.
         Μέχρι  τις  30  Σεπτεμβρίου θα πρέπει να ολοκληρωθούν για τα μέλη της Εθνικής Φρουράς οι προετοιμασίες για  ταραχές και να βοηθήσουν τον πληθυσμό σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και φυσικών καταστροφών. Όσον αφορά τις μονάδες με βάση την ανατολική ακτή, οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν εντός 10 ημερών (από τις 26 Σεπτεμβρίου), στη Βιρτζίνια και Delaware, αν και θα πρέπει να διενεργούνται στον Κόλπο του Μεξικού.
          Από 25  Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου , κάθε μέρα θα πρέπει να ελέγχεται το σύστημα συναγερμού έκτακτης ανάγκης .
           Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης έως την 1η Οκτωβρίου διέταξε την παράδοση στην "Τρίτη Περιοχή " στεγνές  μερίδες και θερμοφόρες στο ποσό των 14,2 εκατ. δολάρια (ξεχωριστά διέταξε 22 εκατομμύρια πακέτα  νερού). Εκτός από τις ίδιες μερίδες,η  ημερομηνία και οι θερμοφόρες στο ποσό των 13,6 εκατομμυρίων δολαρίων για να παραδοθούν στο Austin.
           Σε 300 σχολικά συστήματα, το Σεπτέμβριο θα πρέπει να δοθεί σε κάθε μαθητή ένα "πακέτο διάσωσης" - ένα απόθεμα μόνο από τα πιο απαραίτητα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για 3 ημέρες.
Κατά την περίοδο από την 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Νοεμβρίου όλο το στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού των ΗΠΑ δεν θα πάρει άδεια,και  δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Διδασκαλίες του 911 που είχαν ήδη ξεκινήσει μέχρι 27 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθούν στο βόρειο-ανατολική ακτή.
        Τι μπορούμε όλοι να πούμε; Το γεγονός ότι περιμένουν κάποια πολύ μεγάλη καταστροφή με πολύ σοβαρές συνέπειες. Αν το σκεφτείτε και  θυμάστε τις ιδιαιτερότητες των υπηρεσιών ασφαλείας, μπορεί να υποτεθεί ότι η προετοιμασία  γίνεται για μιας μεγάλης κλίμακας εκτροπής - πιθανότατα με τη μορφή μιας τρομοκρατικής επίθεσης με χημικά ή βιολογικά όπλα.
 
 Με δεδομένη τη σημερινή γεωπολιτική κατάσταση, μπορούμε επίσης να υποθέσουμε ότι αυτή η εκτροπή θα χρεωθεί στους εκπροσώπους της συριακής κυβέρνησης, η οποία θα ματαιώσει τις ρωσικές ειρηνευτικές πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος της Συρίας και θα παρέχουν τη βάση για την επίθεση κατά της Συρίας από τις δυνάμεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

        Αν πάτε λίγο παραπέρα και προσθέσετε επιπλέον στοιχεία, μπορεί να υποτεθεί ότι η επίθεση μπορεί να χρησιμοποιήσει  και πυρηνικά όπλα. Πρόσφατα, στην πύλη www.storyleak.com περιείχε πληροφορίες σχετικά με τη μυστική μετακίνηση  πυρηνικών κεφαλών έως 5 χιλιάδες τόνους από την αμερικανική αεροπορική βάση "Dice", κοντά στο Abilene, του Τέξας. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ποια είναι τα αποθέματα που μεταφέρονται και ποιός είναι ο τελικός προορισμός. 
 
Ωστόσο, εφιστάται η προσοχή σε ένα άλλο γεγονός - το ξαφνικά ανανεωμένο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια του  Πεντάγωνου και της  CIA να έχουν σχεδόν αποσβεστεί σε πόλεμο τα τακτικά πυρηνικά όπλα M388 «Davy Crockett».
        
 Αρχικά, έγινε η υπόθεση ότι αυτές οι πυρηνικές κεφαλές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να χτυπήσουν μαζί με το Ισραήλ (χωρίς εμφανή εμπλοκή των ΗΠΑ), σχετικά τις εικαζόμενες εγκαταστάσεις αποθήκευσης χημικών όπλων (συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων), καθώς και αποθήκες, κέντρα διοίκησης και  καταφύγια της κυβέρνησης της Συρίας, όπως προκύπτει από την πυρηνική έκρηξη θερμότητας που μπορεί να εξουδετερώσει τις  χημικές κεφαλές όπλων και χαμηλής ισχύος για να αποφευχθεί η εξάπλωση της ακτινοβολίας και μεγάλες θυσίες. 
 
Ωστόσο, τα πρόσφατα γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσαν μια αόριστη ανησυχία ως προς το αν μπορεί να εφαρμοστούν τα πυρηνικά όπλα στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών, υπό το πρόσχημα μιας ξένης τρομοκρατικής επίθεσης;

  Εκφράζεται η ελπίδα ότι στο εγγύς μέλλον ο κόσμος δεν θα φοβάται μια νέα επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν βλέπω έναν άλλο πόλεμο. Αλλά αν αυτό δεν συμβεί τους επόμενους δυο μήνες, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα συμβεί - σε τέτοιο βαθμό προετοιμασίας που βλέπουμε τώρα, απλά δεν γίνεται. 
 
Ωστόσο, δεδομένου, της αναμενόμενης στις 16 Οκτωβρίου δήλωσης, από την αμερικανική Federal Reserve, για τα νέα μέτρα στην οικονομία του προϋπολογισμού μπορεί να υποθέσουμε ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για πολιτικές αναταραχές και πόλεμο με τους ανθρώπους τους - στην πραγματικότητα για κάποιο λόγο, μονάδες της αστυνομίας είναι εξοπλισμένες με αρματα μάχης και τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Και για κάποιο λόγο έχουν αγοράσει από καιρό ένα τεράστιο ποσό από πλαστικά φέρετρα.
hellaspress

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1494183