Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΣΕΕ: Η ανεργία εκτινάσσεται στα ύψη - Καταρρίπτεται η «ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ» της Κυβέρνησης


Τα νέα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Αρχής για το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας επιβεβαιώνουν στην ουσία αυτό που βιώνει κάθε...
ελληνική οικογένεια. Τα τραγικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών.

Μπορεί η στατιστική ανεργία τον Ιούνιο να καταγράφεται στο 27,9% η πραγματική ανεργία όμως είναι πολύ μεγαλύτερη και ξεπερνά το 30%.

Η κυβερνητική τακτική της αισιοδοξίας και η αυστηρή κριτική για τις δυσοίωνες εκτιμήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ καταρρίπτονται από την πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να στρουθοκαμηλίζει όταν τα αποτελέσματα των ασκούμενων πολιτικών της είναι απογοητευτικά.

Όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί την ίδια αδιέξοδη και αναποτελεσματική πολιτική η ανεργία θα αυξάνεται δραματικά και τον επόμενο χρόνο θα αγγίξει το ποσοστό του 31,5%.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα για να μπει τέλος στις πολιτικές που εξοντώνουν κοινωνία και οικονομία, για να σταματήσουν να σηκώνουν τα βάρη της κρίσης εκείνοι που δεν την προκάλεσαν και δεν ευθύνονται γι΄αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: