Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

7 ημέρες έμειναν πριν την αμερικανική “χρεοκοπία”

Η δυσκολότερη εβδομάδα πρόκειται να είναι για τις ΗΠΑ αυτή που διανύουμε. Ο λόγος είναι η καταληκτική ημερομηνία της 1ης Οκτωβρίου, στην οποία εάν το κογκρέσο δεν θα αποφασίσει την αύξηση του ορίου δανεισμού από τη FED, τότε έρχεται πτώχευση για τις ΗΠΑ…
Κι επειδή η απόφαση για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη και των δύο σωμάτων του Κογκρέσου, αναλυτές θεωρούν βέβαιο ότι το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα διεξεχθεί μία πραγματική μάχη ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικανούς.
Αμέσως μετά θα πρέπει να αποφασίσουν την αύξηση του Ομοσπονδιακού ορίου δανεισμού, κι αυτό είναι ένα γεγονός που θα πυροδοτήσει, σύμφωνα με αναλυτές, τη γνωστή μάχη για το «Obamacare», το νομοσχέδιο για την περίθαλψη του Μπαράκ Ομπάμα.
Παρά το κάκιστο κλίμα στο κογκρέσο, θεωρείται απίθανο να συμβεί αυτή η χρεοκοπία. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το Obamacare θα συνεχίσει να υπάρχει, ενώ η συζήτηση μπορεί να αναδείξει τον εσωτερικό διχασμό που υφίσταται αυτή τη στιγμή στους Ρεπουμπλικανούς.
Olympia 
Σημ.axinosp:Δεν θεωρείται καθόλου απίθανο έχει ξαναγίνει τον Ιανουάριο του 1996 και διάρκεσε τρεις εβδομάδες!!
 Ήδη ο στρατός προετοιμάζεται γιαυτό το γεγονός και μάλιστα δίνει και οδηγίες 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/greece/article/o-sintrofos-tou-roupakia-prostatevomenos-ton-mat