Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής για τη ΔΕΗ και το χαράτσι


Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής για τη ΔΕΗ και το χαράτσι
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! Ο Άρειος Πάγος τους έτριψε στα μούτρα τον εκβιασμό για το χαράτσι της ΔΕΗ και αυτοί βγήκαν να μας πουν ότι... δικαιώθηκαν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής (που κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο), λέξη προς λέξη, την απόφαση του Αρείου Πάγου. Για να μη μπορεί κανείς να σας κοροϊδέψει!

Οι δικαστές είπαν ότι η ΔΕΗ δεν δικαιούται να εισπράττει το χαράτσι και, βέβαια, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μπορεί να κόβει το ρεύμα του κόσμου που δεν πληρώνει το χαράτσι
.
Ο Στουρνάρας απαίτησε η ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι, γράφοντας τη Δικαιοσύνη στα παλιά του τα παπούτσια. Ταυτόχρονα, ο Στουρνάρας προσέφυγε στον Αρειο Πάγο για να ακυρώσει την απόφαση των δικαστών.
Ο Αρειος Πάγος δεν του έκανε τη χάρη! Επικύρωσε την απόφαση των δικαστών ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόβει το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώνει το χαράτσι και γκρέμισε τον Στουρνάρειο εκβιασμό «δε μου πληρώνεις το χαράτσι - σου κόβω το ρεύμα»! Ο Αρειος Πάγος αναίρεσε μόνο την απόφαση που υποχρέωνε τη ΔΕΗ να μη συνδέει το λογαριασμό και το χαράτσι. Με άλλα λόγια, είπε ότι το χαράτσι εισπράττεται εθελοντικά.
Και τι έκαναν αυτοί; Αποσιώπησαν το ουσιαστικό μέρος της απόφασης του Αρείου Πάγου και «διέρρευσαν» ότι... κέρδισαν! Αυτό μας είπαν τα δελτία ειδήσεων. Ψέματα. Μας έκρυψαν ότι, πλέον, και με τη βούλα του Αρείου Πάγου μπορεί κανείς να μην πληρώσει το χαράτσι. Μας έκρυψαν αυτό, το ουσιαστικό μέρος της απόφασης και μας είπαν μόνο το άλλο, το δευτερεύον!
Για να μας κοροϊδέψουν. Για να νιώσει ο κόσμος ηττημένος, να σκύψει το κεφάλι και να πληρώσει.
Το ΧΩΝΙ ξεσκεπάζει την αλήθεια που μας κρύβουν: ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, Η ΔΕΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ!
Αυτό το Σάββατο, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει -λέξη προς λέξη- την απόφαση του Αρείου Πάγου. Για να ξέρετε τα δικαιώματά σας και να μη σας κοροϊδεύει κανείς.
Αυτό το Σάββατο, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για την αλήθεια που επιμελώς σας κρύβουν. Διαβάστε τι πραγματικά συνέβη με την «παραποίηση» της είδησης.
Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ. Κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο, όπως όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες
Και, όπως πάντα, στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: