Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

H προφητεία του Δημήτρη Καζάκη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες


H προφητεία του Δημήτρη Καζάκη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Υπάρχουν φορές που δε χρειάζονται πολλά λόγια... Το μόνο που σας καλούμε να κάνετε είναι να προχωρήσετε στο 00'12'' το βίντεο από τηλεοπτική εμφάνιση του Δημήτρη Καζάκη τον Μάη του 2012...
Ο Καζάκης όχι μόνο προβλέπει όσα έγιναν στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ολόκληρους μήνες μετά, προβλέπει ακόμη και τα... ονόματα των βουλευτών που αποχώρησαν! Είπατε κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: