Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Μεντβέντεφ: Ο Αγιος Βασίλης και οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας


Ο Άγιος Βασίλης, οι εξωγήινοι και οι…κόπανοι ήταν μερικά από τα θέματα που ανέλυσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στο περιθώριο τηλεοπτικής συνέντευξης και ενώ μάλλον θεωρούσε ότι οι κάμερες στο τηλεοπτικό στούντιο ήταν κλειστές.

Μεντβέντεφ: Ο Αγιος Βασίλης και οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας
«Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Όχι όμως πάρα πολύ. Αλλά όπως και να'χει, ξέρετε, δεν είμαι από αυτούς του ανθρώπους που μπορούν να πουν στα παιδιά ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης» είπε ο Μεντβέντεφ μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το πέρας συνέντευξης με πέντε ρωσικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, την Παρασκευή.
Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο πρόεδρος έλαβε μυστικούς φακέλους για τους εξωγήινους όταν παρέλαβε τον χαρτοφύλακα που είναι απαραίτητος για να ενεργοποιηθεί το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας, απάντησε:
«Μαζί με τον χαρτοφύλακα που περιέχει τους πυρηνικούς κωδικούς, ο πρόεδρος της χώρας παραλαμβάνει και έναν ειδικό "άκρως απόρρητο" φάκελο. Αυτός ο φάκελος περιέχει εξ ολοκλήρου πληροφορίες για εξωγήινους που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας» δήλωσε σκωπτικά ο Μεντβέντεφ, προσθέτοντας:

«Μαζί με αυτό σου παραδίδεται μια έκθεση της απολύτως μυστικής ειδικής υπηρεσίας που ασκεί έλεγχο στους εξωγήινους επί του εδάφους της χώρας μας…Πιο λεπτομερείς πληροφορίες για αυτό το θέμα μπορείτε να πάρετε από την γνωστή ταινία "Οι άνδρες με τα Μαύρα".…Δεν θα σας πω περισσότερα για το πόσοι εξ αυτών βρίσκονται ανάμεσά μας, επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει πανικό», είπε με μπόλικη δόση χιούμορ ο Ρώσος πρωθυπουργός.

Πάντως νωρίτερα, κατά την διάρκεια της «κανονικής» συνέντευξης, ερωτηθείς σχετικά για την «αποφράδα» 21η Δεκεμβρίου δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου την εν λόγω ημερομηνία.
Ο Μεντβέντεφ αναφέρθηκε επίσης εμμέσως πλην σαφώς στην αργοπορία του προέδρου Πούτιν με αφορμή την καθυστερημένη άφιξη του τελευταίου σε εκδήλωση στα νότια της χώρας, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «κόπανους» τους αστυνομικούς που έψαξαν το σπίτι μάρτυρα στα πλαίσια έρευνας.
Τα σχόλια του πρωθυπουργού δεν μεταδόθηκαν από τους σταθμούς που συμμετείχαν στην συνέντευξη αλλά τα αναπαρήγαγε το πρακτορείο Reuters και ανέβηκαν επίσης στο Youtube.
Σημ.axinosp:Δείτε και το βίντεο με Αγγλικούς υπότιτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: