Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσίαση Βιβλίου


Πρόσκληση

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, στις 7μμ στη Στοά του Βιβλίου, Πεζματζόγλου 5, παρουσιάζεται το ανατρεπτικό βιβλίο του καθηγητή Θεόδωρου Κατσάνεβα «Η απο-μυθοποίηση του ευρώ: 41 απαντήσεις για την επιστροφή στη δραχμή» από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Για το εκβιαστικό όσο και απατηλό δίλημμα «ευρώ ή καταστροφή», θα παρουσιαστούν σε βίντεο - γιγαντοοθόνη, σύντομες παρεμβάσεις και συνεντεύξεις των Ziscarnt’ EstaingVladimir PutinNigel Farage,Paul KrugmanJojeph StiglitzNoamChomskiKenneth RogoffMarcello de CeccoKlaous KastnerMaxKaizerZack SapirHemout SlesingerRoger BootleNuerel Rubini,Hans Werner Sinn και άλλων επιφανών μελών της «συμμορίας της δραχμής»! 

Καλούνται όλοι όσοι προβληματίζονται σοβαρά με το θέμα, συμφωνούν ή διαφωνούν με τις απόψεις που εκφέρονται στο σύντομο βιβλίο του συγγραφέα και κυρίως επιζητούν μια βιώσιμη πρόταση απαλλαγής από το Μνημόνιο, την αιώνια φτώχεια και υποτέλεια. Δε θα υπάρξουν επώνυμοι παρουσιαστές του βιβλίου και αντ΄ αυτού θα γίνει συζήτηση. Παρακαλούνται από τον συγγραφέα οι εκπρόσωποι των κεντρικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να μην προσέλθουν.

Στη παρουσίαση του βιβλίου θα παραβρεθεί ο Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ. Δημήτρης Καζάκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://iphicratisamyras.blogspot.gr/2012/12/blog-post_12.html
Αυτος τρελαθηκε!!!

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Δε γαμιέσαι ρε Αχινέ;

Επόμενος συνοδοιπόρος ποιός θα είναι; Ο Λοβέρδος;