Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Ηλίθιος, ή ανίκανος; Τίποτα από τα δύο! Με λίγα λόγια βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα...Ηλίθιος, ή ανίκανος;
Τίποτα από τα δύο!
Πρόκειται πολύ απλά για πολιτική απόφαση και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, να φορολογηθούν βάναυσα οι Έλληνες πολίτες, ώστε να συνεχίσουν να μην πληρώνουν φόρους οι επιχειρηματίες φίλοι και χρηματοδότες τους.
Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.
Ο κ Μαυραγάνης πριν τοποθετηθεί υπεύθυνος στο νευραλγικό τομέα των εσόδων του Ελληνικού κράτους, ήταν Γενικός Διευθυντής Φορολογικού Τμήματος της εταιρίας KPMG, και είχε ως πελάτες εταιρίες που χρωστούν εκατομμύρια σε φόρους και ΦΠΑ στο...
δημόσιο!
Πελάτες της KPMG είναι καναλάρχες, εταιρίες εισηγμένες στο Χ.Α, και γενικότερα όλη η…αφρόκρεμα της Ελληνικής επιχειρηματικότητας..

Ουσιαστικά η KPMG δίνει συμβουλές σε επιχειρήσεις για το πώς να αποφύγουν τους φόρους.
Για παράδειγμα, η θυγατρική της KPMG στις ΗΠΑ παραδέχτηκε το 2005 ότι βοήθησε πλούσιους πολίτες να αποφύγουν φορολόγηση δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έσοδα και κεφαλαιακά κέρδη, πουλώντας τους ”κόλπα” φορολογικών απαλλαγών στην περίοδο μεταξύ 1996 και 2002, ενώ ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης είχε περιγράψει την υπόθεση ως ”μαζική απάτη”.
Με λίγα λόγια βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, δηλαδή τον Μαυραγάνη να φέρει έσοδα από τους μέχρι πρότινος πελάτες του!!!
Η KPMG λειτουργεί και ως “πλυντήριο” όπως πχ με την Siemens, ενώ χαρακτηριστική είναι η κομπίνα που προσπάθησαν να κάνουν με την Proton Bank:
Η εταιρία του κ υφυπουργού, προσπάθησε να ξεπλύνει τις απάτες του κ Λαυρεντιάδη δλδ τα “δάνεια” που έδινε στον εαυτό του. 
Η Τράπεζα της Ελλάδος, έχοντας υποψίες ότι η Proton δανειοδοτούσε με τεράστια ποσά εταιρίες οι οποίες ήταν στενά συνδεδεμένες με τα συμφέροντα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αποφάσισε να αναθέσει την έρευνα της συγκεκριμένης υπόθεσης στην ελεγκτική εταιρία KPMG.
H KPMG κατέθεσε τέσσερα πορίσματα τα οποία ήταν όλα αρνητικά, και δήλωναν ότι δεν προέκυψε «στενή σύνδεση» των εταιριών αυτών με τον Λαυρεντιάδη.
Στην πραγματικότητα, όπως διαπίστωσε αργότερα η ανακριτική έρευνα, και οι τέσσερις ήταν του κ.Λαυρεντιάδη. 
Ο Λαυρεντιάδης τελικά οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό, ενώ οι της KPMG σφυρίζουν αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτα.
Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα τα περισσότερα Ελληνικά νοικοκυριά να προσπαθούν να ζεσταθούν με τζάκια και με σόμπες, οι πόλεις να είναι πνιγμένες στην αιθαλομίχλη, και τα κανάλια να θριαμβολογούν για το πώς η τρικομματική κυβέρνηση θα καταπολεμήσει την …φοροδιαφυγή!
Για γέλια και για κλάματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: