Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε...δίσκο αλλά πλήρωσε μόνο το μισό δώρο



Παρά τον ..δίσκο που έβγαλαν στελέχη για την ενίσχυση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, τελικά το κόμμα δεν κατάφερε να πληρώσει όλο το δώρο στους υπαλλήλους του. Ετσι, αν κάποιος εργαζόμενος στην Ιπποκράτους κάνει καταγγελία τότε οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη.
Ο υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης κατέλαβε το μισό δώρο και δεσμεύτηκε να εξοφληθεί μέρος των χρεών όταν δοθεί η κρατική επιχορήγη στο κόμμα με τα λεφτά που θα έρθουν από την τρόικα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα», οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ έβγαλαν... δίσκο για να μαζέψουν λεφτά. Ζήτησαν αρχικά από τους 25 «πράσινους» βουλευτές να δώσουν ο καθένας από 5.000 ευρώ ενώ μοίρασαν κουπόνια και στους υπόλοιπους βουλευτές άλλων κομμάτων. Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης ζήτησε επίσης 10.000 ευρώ από τους ευρωβουλευτές του κόμματος.
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αποδείχτηκε ο πιο γενναιόδωρος αφού αγόρασε κουπόνια αξίας 200 ευρώ ενώ κουπόνια αγόρασαν και πολλοί βουλευτές της ΝΔ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ.
Χρήματα έδωσε και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ποσό. Ο Μάκης Βορίδης προσέφερε 50 ευρώ, ο υφυπουργός Οικονομικών Νότης Μηταράκης έδωσε 100 ευρώ.
Από τη ΝΔ κουπόνια αγόρασαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο Κώστας Τασούλας. Από τη ΔΗΜΑΡ αγόρασαν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Νίκος Τσούκαλης ενώ από το ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν την προσπάθεια οι Νίκος Βούτσης και Γιώργος Σταθάκης.

Πηγή

Σημ.axinosp:Τα σχόλια δικά σας !!

1 σχόλιο:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Αντί για δίσκο δεν βγάζουν μια τσόντα με Καϊλή και Διαμαντοπούλου (λεσβιο-σαδομαζοχιστική) να 'κονομήσουν τον κώλο τους...