Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Χιουμοριστικό μήνυμα για την «προφητεία των Μάγια» από την Αυστραλή πρωθυπουργό

Η πρωθυπουργός Γκίλαρντ προειδοποιεί ενάντια στα «ζόμπι και τα θηρία της κόλασης».


Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας παρενέβη σήμερα με χιούμορ στη συζήτηση για την υποτιθέμενη προφητεία των Μάγια για το τέλος του κόσμου, διαβεβαιώνοντας τους συμπατριώτες της για την υποστήριξή της απέναντι στα «ζόμπι», «τα θηρία της κόλασης» και το θρίαμβο της κορεατικής ποπ.
"Απευθύνομαι στους αγαπητούς συμπατριώτες μου Αυστραλούς που είναι ακόμα ζωντανοί. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια», δήλωσε η Τζούλια Γκίλαρντ σε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που γυρίστηκε για το ραδιοσταθμό Triple J, ο οποίος απευθύνεται σε νεανικό κοινό.
"Είτε το τελικό χτύπημα έλθει από τα ζόμπι που κατασπαράσσουν την ανθρώπινη σάρκα, από δαιμονικά θηρία είτε από το θρίαμβο της Κ-ποπ (νοτιοκορεατική ποπ), για ένα πράγμα πρέπει να είστε βέβαιοι όσον αφορά εμένα: θα πολεμήσω για σάς ως το τέλος», τόνισε.
"Αυτό σημαίνει, το λιγότερο, ότι δεν θα πρέπει να κάνω πλέον το 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις', πρόσθεσε αναφερόμενη σε μια τηλεοπτική πολιτική εκπομπή στην οποία προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου απαντούν σε ερωτήσεις τηλεθεατών.
"Καλή τύχη σε όλους σας «, είπε η Γκίλαρντ με ύφος σκυθρωπό.
Η κεντρική Αμερική και το Μεξικό γιορτάζουν στις 21 Δεκεμβρίου το τέλος μιας μεγάλης εποχής στο ημερολόγιο των Μάγια (που οι ερευνητές τοποθετούν μάλλον στις 23 Δεκεμβρίου), ένα γεγονός που κάποιοι συνδέουν με το τέλος του κόσμου.
Το μήνυμα της πρωθυπουργού της Αυστραλίας βιντεοσκοπήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Τέλος του κόσμου» του ραδιοσταθμού Triple J.

Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: