Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

S&P: Σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας η Ελλάδα


Σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας (selective default) υποβάθμισε την Ελλάδα ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's. Το Μάιο, ο οίκος είχε βαθμολογήσει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με «CCC».

Στην ανακοίνωση του S&P σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα, η Αθήνα και οι διεθνείς δανειστές της κατέληξαν σε συμφωνία για τη μείωση του χρέους. Στη συμφωνία αυτή, προστίθεται, περιλαμβάνεται και η διαδικασία επαναγοράς ομολόγων.
Όπως επισημαίνουν αναλυτές, η υποβάθμιση θεωρείται συνηθισμένη πρακτική, καθώς, όπως εξηγούν, κάθε φορά που μία χώρα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μία ανταλλαγή ή μια επαναγορά χρέους, ένας οίκος αξιολόγησης - στην προκειμένη περίπτωση η S&P - αλλάζει την αξιολόγηση σε SD.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο οίκος S&P είχε και πάλι θέσει σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας την Ελλάδα μετά την αναδρομική ενεργοποίηση της ρήτρας συλλογικής δράσης (CACs).
Πηγή:Reuters
Σημ.axinosp:Ένα μπράβο στα τσακάλια της Ελληνικής κυβέρνησης μέσα σε 9 μήνες κατάφεραν 2 χρεοκοπίες ρεκόρ που δεν κατέχει ούτε η Αργεντινή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: