Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μουμπάρακ: Τακτοποίησε την περιουσία του και περιμένει το τέλος στην έπαυλή του...

Αφού διασφάλισε με πυρετώδεις κινήσεις, στην διάρκεια της 18ήμερης εξέγερσης, την αμύθητη περιουσία του ώστε να μην μπορέσει να θιγεί από τυχόν ελέγχους και έρευνες, ο Χόσνι Μουμπάρακ, παραμένει στην έπαυλή του, στο θέρετρο Σαρμ Ελ Σεϊχ, περιμένοντας απελπισμένος το τέλος του, αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Στη διάρκεια των 18 ημερών που χρειάστηκαν ιστους εξεγερμένους Αιγυπτίους για να ανατρέψουν τον Μουμπάρακ, ο επί 30 χρόνια πρόεδρος τους δεν ασχολούνταν με τίποτε άλλο, παρά με την διασφάλιση του πλούτου του και την μεταφορά των καταθέσεών του σε ασφαλείς λογαριασμούς στο εξωτερικό ώστε να μην γίνει δυνατός ο εντοπισμός τους από μελλοντικές έρευνες και ελέγχους.

Τις πληροφορίες αυτές συγκέντρωσαν δυτικές μυστικές υπηρεσίες και τις επικαλείται σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, αναφέροντας ότι ο Μουμπάρακ κατηγορείται ότι έχει δημιουργήσει μια περιουσία της τάξης των 70 δισ ευρώ, στα τριάντα χρόνια της προεδρίας του. Ο πλούτος του συνίσταται σε καταθέσεις σε ξένες τράπεζες, ακίνητα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Μπέβερλι Χιλς, καθώς και συμμετοχές σε διάφορες άλλες επενδύσεις και επιχειρήσεις του γιού του, Γκαμάλ.

Ράβδοι χρυσού και δισεκατομμύρια

«Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν κάποιες επείγουσες συνομιλίες μεταξύ της οικογένειας Μουμπάρακ σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να διασώσουν τις καταθέσεις τους», δηλώνει πηγή δυτικής μυστικής υπηρεσίας που δεν κατονομάζει η εφημερίδα. «Θεωρούμε ότι οι σύμβουλοί της μετέφεραν ορισμένα από τα χρήματα.

«Εάν είχε πράγματι χρήματα στη Ζυρίχη, τώρα πρέπει να έχουν φύγει», ανέφερε η ίδια πηγή, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά ανώφελο πλέον το πάγωμα των καταθέσεων της οικογένειας Μουμππάρακ στην Ελβετία, το οποίο ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Αμερικανός αξιωματούχος δηλώνει στην εφημερίδα: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρξε μια πυρετώδης οικονομική δραστηριότητα στα παρασκήνια. Μπορεί να χάσουν τα σπίτια και ορισμένους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά ήθελαν να μεταφέρουν τις ράβδους χρυσού και άλλες επενδύσεις σε ασφαλή σημεία».

Ένα από αυτά τα «ασφαλή σημεία» θεωρείται πως είναι το Λονδίνο, όπου πιστεύεται πως τουλάχιστον ορισμένες από τις καταθέσεις του Μουμπάρακ έχουν τοποθετηθεί. Πηγές υπηρεσιών πληροφοριών που επικαλείται το δημοσίευμα υποστηρίζουν πως τα ίχνη της περιουσίας Μουμπάρακ μπορούν καλύτερα να εντοπιστούν μέσω των επιχειρηματικών συμφωνιών του υιού Μουμπάρακ, του 47χρονου Γκαμάλ ο οποίος ζει στο Λονδίνο όπου έχει δημιουργήσει επενδυτική εταιρεία. Πριν δέκα χρόνια παραιτήθηκε από την θέση του διευθυντή της εταιρείας.

Περιμένοντας το τέλος στο Σαρμ ελ Σεϊχ

Παράλληλα, Σαουδάραβας αξιωματούχος εμφανίστηκε να δηλώνει χθες ότι ο 82χρονος Μουμπάρακ είναι ουσιαστικά «παραιτημένος» από την ζωή και το μόνο που θέλει είναι να πεθάνει στο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, Σαρμ ελ Σεϊχ, όπου βρίσκεται μια από τις επαύλεις του.

Ο 82χρονος Μουμπάρακ που έχει διάφορα προβλήματα υγείας, μετέβη τον περασμένο Μάρτιο στην Γερμανία, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην χοληδόχο κύστη. Ανεπιβεβαίωτες φήμες για επιδείνωση της υγείας του κυκλοφορούν από την στιγμή που παραιτήθηκε και κατέφυγε στην έπαυλή του.

Ο Σαουδάραβας αξιωματούχος τον οποίο επικαλούνται αραβικά ΜΜΕ, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον Μουμπάρακ, αλλά ο αιγύπτιος πρώην πρόεδρος αρνήθηκε, τονίζοντας αποφασισμένος να ζήσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του στην Αίγυπτο.

«Δεν έχει πεθάνει, αλλά δεν είναι καθόλου καλά και αρνείται να φύγει. Βασικά, έχει παραδοθεί από τη ζωή και θέλει να πεθάνει στο Σαρμ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαουδάραβας αξιωματούχος.
Έθνος
Σημ.axinosp:θα τις βάλει στο κώλο του τις ράβδους χρυσού ο παλιομαλάκας, με 70 δις ρε κερατά χιλιάδες παιδάκια θα γλύτωναν το θάνατο από την πείνα στην Αίγυπτο.
Η φωτογραφία είναι από το άρθρο "Είναι ο Μπουμάρακ Μασόνος;"!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: