Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εκατόν επτά φάλαινες νεκρές στη Ν. Ζηλανδία

Μια ομάδα από εκατόν επτά φάλαινες έχασε τον προσανατολισμό της και βγήκε στην ακτή της νήσου Stewart στη Νέα Ζηλανδία, με αποτέλεσμα να μην κρατηθούν στη ζωή τα συμπαθή κήτη.

Σαράντα οκτώ από αυτές θανατώθηκαν από το προσωπικό του τμήματος διάσωσης άγριας ζωής της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας.

Τις φάλαινες ανακάλυψαν τυχαία την Κυριακή εκδρομείς που βρίσκονταν στην περιοχή για πεζοπορία.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες ήδη οι μισές φάλαινες είχαν πεθάνει, ενώ αρκετές αργοπέθαιναν. Βρίσκονταν πολύ ψηλά στην παραλία και η παλίρροια θα αργούσε για πολλές ώρες ακόμα, οπότε οι ελπίδες για τη διάσωση έστω και μερικών ήταν μηδαμινές.

«Η ευθανασία είναι δύσκολη απόφαση, όμως πάρθηκε με γνώμονα να σταματήσει το ζώο να υποφέρει», δήλωσε ο Brent Beaven, επικεφαλής της ομάδας διασωστών.

Οι φάλαινες που βγήκαν στην ακτή είχαν μήκος από 4 έως και 6 μέτρα.

Στη Νέα Ζηλανδία είναι δυστυχώς συχνό φαινόμενο να χάνουν τον αποπροσανατολισμό τους ομάδες φαλαινών. Τον περασμένο μήνα άλλες 24 φάλαινες πέθαναν με τον ίδιο τρόπο, σε άλλο νησί της Νέας Ζηλανδίας.

tsantiri.gr
Σημ.axinosp:Μετά τους ανεξήγητους θανάτους χιλιάδων πουλιών τον Ιανουάριο του 2011 ήλθε και το επεισόδιο αυτό με τις φάλαινες, που και αυτές έχασαν τον προσανατολισμό τους.
Το Μαγνητικό πεδίο της Γης συνεχίζει να αποσυντίθεται καθώς το Ηλιακό μας σύστημα μπαίνει σε Ηλεκτρομαγνητικό νέφος το οποίο η ΝΑΣΑ μας αποκάλυψε πριν 2 χρόνια.
(“Astronomers call the cloud we're running into now the Local Interstellar Cloud or "Local Fluff" for short. It's about 30 light years wide and contains a wispy mixture of hydrogen and helium atoms at a temperature of 6000 C.”..."Voyager data show that the Fluff is much more strongly magnetized than anyone had previously suspected—between 4 and 5 microgauss*"
Το Ηλιακό μας σύστημα μπαίνει τώρα(!!) σε ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό νέφος μεγέθους 30 ετών φωτός όπως ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου του 2009 , το οποίο αποτελείται από άτομα υδρογόνου και ήλιου και με θερμοκρασία του Νέφους να κυμαίνεται στους 6.000 Κελσίου(!!).
Αυτό μπορεί εκτός από το φαινόμενο του θερμοκηπίου που θα βαρέσει κόκκινο, λόγω της θερμοκρασίας του ίδιου του νέφους , να αυξήσει δραματικά τις Ηλιακές καταιγίδες σε τέτοιο τρομακτικό βαθμό που οι Ηλιακές καταιγίδες του 1859 να θεωρούνται απλά βραχυκύκλωμα Να μην μιλήσουμε το τι μπορεί να προκαλέσει λόγω του Ηλεκτρομαγνητικού νέφους αυτού μια πιθανή αναστροφή πόλων του πλανήτη μας σε αυτές τις συνθήκες, αλλά και μια πιθανή αναστροφή μαγνητικών πόλων του Ήλιου.)
Το τι θα γίνει, παρατηρώντας τα φαινόμενα με τους θανάτους ζώων που βλέπουμε τώρα, είχαν παρουσιαστεί στην ταινία του 2003(!!) " The Core", τυχαία δεν νομίζω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: