Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ



H Ελλάδα είναι παγιδευμένη σε ένα σύστημα που νομοτελειακά την οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση, εκτιμά ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης, προσθέτοντας ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας.
Μετά την ανακοίνωση περί των οικονομικών μεγεθών του 2011, προσθέτει ο κ. Γραμματίδης, δεν επιχαίρουμε για την επαλήθευση της πρόβλεψής μας ότι το έλλειμμα θα κυμαινόταν τελικά στο 10,5% αντίθετα με άλλες επίσημες προβλέψεις.
Παράλληλα και η ανεργία φαίνεται ότι θα κυμανθεί γύρω στο 17%, ενώ η ύφεση θα ξεπεράσει το 6,1% του ΑΕΠ. Τα μεγέθη αυτά αποδεικνύουν πανηγυρικά ότι αποτύχαμε στη λήψη και εφαρμογή όλων εκείνων των διαρθρωτικής φύσεως μέτρων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση.
«Είναι λυπηρό ότι οι διαπιστώσεις μας αυτές είναι μονότονα οι ίδιες κάθε χρόνο και ότι δεν υπάρχουν δείγματα έστω και της ελάχιστης υιοθέτησής τους για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη θέση της σε τροχιά ανάπτυξης», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.
Σημ.axinosp:Ακόμα ένα κηδειόσημο για την χώρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: