Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κ. Γιαννίκος: Αλλαξε τίτλο στο Tivo και κατάφερε να το εκδώσει


Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «ΔΙΦΩΝΟ», «INFORMER») για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το τέλος Οκτωβρίου του 2011, έπαψαν να εκδίδονται τα συγκεκριμένα έντυπα. 

Ομως, σήμερα η Τυποεκδοτική, όπως φαίνεται, τύπωσε την απεργοσπαστική έκδοση του TiVi Weekly, όπως είναι ο νέος τίτλος του τηλεοπτικού περιοδικού «Tivo». Η εταιρεία του Κ. Γιαννίκου άλλαξε όνομα στο περιοδικό και με νέα εταιρεία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» κατάφερε να το εκτυπώσει και να το φέρει στα περίπτερα.

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις, την Τετάρτη το απόγευμα, η Τυποεκδοτική εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται και περιγράφει το γεγονός και δηλώνει ότι διακόπτει την συνεργασία της με την εν λόγω εταιρεία.

H ανακοίνωση της Τυποεκδοτικής για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly 

«Η διεύθυνση της Τυποεκδοτικής αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιοκτησίας Γιαννίκου. Η συμφωνία της Τυποεκδοτικής έγινε με την εταιρία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νέου εβδομαδιαίου περιοδικού. Όταν αποκαλύφθηκε ότι το περιοδικό είναι απεργοσπαστικό και ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Κ. Γιαννίκος σταμάτησε τη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία. 

Η  Διεύθυνση  της  Τυποεκδοτικής»
Το Βήμα
Σημ.axinosp:Ζώα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: