Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

For Rent





Άκουσα την πρόταση Γιακουμάτου περί ενοικίασης της Ακρόπολης και άλλων αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας σε ξένους προς εκμετάλλευση, με μεγάλο ενδιαφέρον!! 
 Και ναι θα συμφωνήσω μαζί του,αν συμφωνήσει κι αυτός σε μία πρόταση που διάβασα κάπου στο διαδίκτυο και τη βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα και πιο συμφέρουσα. 
 Τι θα λέγατε λοιπόν κύριε Γιακουμάτε,αν νοικιάζαμε τις μανάδες,τις αδερφές,τις κόρες,τις θείες καθώς και τα τρυφερά αγόρια όλων των πρώην Προέδρων Δημοκρατίας, Πρωθυπουργών, Υπουργών, Υφυπουργών,βουλευτών,γενικών γραμματέων,κι άλλων πολιτευτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα,σε εύπορους Βόρειο Ευρωπαίους τουρίστες,με σκοπό την άνθιση του ''σεξοτουρισμού'' στη χώρα μας!! 
 Τα έσοδα αφού παρακρατηθεί το 23% του ΦΠΑ,θα πηγαίνουν απ' ευθείας για την αποπληρωμή του χρέους της χώρας!!Το τεφτέρι ας το κρατάει ο Παπαδήμος!!
  blackmailmagazine

1 σχόλιο:

gregor der grieche είπε...

και των νυν, θα έλεγα εγώ!!!