Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δεκαήμερο ταξίδι Τσίπρα σε Βραζιλία και Αργεντινή


Δεκαήμερο ταξίδι Τσίπρα σε Βραζιλία και Αργεντινή
Συνάντηση και με τον Λούλα θα έχει ο Τσίπρας
Ταξίδι στη μακρινή Λατινική Αμερική πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα ξεκινά πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα δεκαήμερο στη Βραζιλία και την Αργεντινή. Οι συναντήσεις της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με κυβερνητικούς αξιωματούχους των δύο χώρων δεν έχουν ανακοινωθεί, αν και όπως έγινε γνωστό στη Βραζιλία το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνομιλίες και με τον πρώην πρόεδρο Λουίς Ινάσιο Λούλα.
Τις προσκλήσεις απέστειλαν τα αντίστοιχα κυβερνητικά κόμματα των δύο χωρών, ενώ το ταξίδι διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών και τις κατά τόπους πρεσβείες της Ελλάδας. Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο δεκαήμερο ταξίδι στη Βραζιλία και την Αργεντινή είναι ότι στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Δραγασάκης, ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής, ο συντονιστής της Γραμματείας Κ. Αθανασίου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ησυχος και Α. Καρίτζης. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν ότι η αντιπροσωπεία επισκέπτεται δύο χώρες οι οποίες αντιμετώπισαν οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα και «οι κυβερνήσεις της Αριστεράς οργάνωσαν τη συντεταγμένη και κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση». Οπως φαίνεται, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητήσει στις συναντήσεις κομματικών και κυβερνητικών αξιωματούχων των δύο χωρών το πώς αντιμετώπισαν την ανθρωπιστική κρίση, όπως νέους θεσμούς κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και πρωτοβουλίες ανασύνταξης και αυτοδιαχείρισης του κατεστραμμένου και εγκαταλελειμμένου παραγωγικού δυναμικού των δύο χωρών.
Σημ.axinosp:Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: