Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά στο υπουργικό συμβούλιο


Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο συμμετέχει για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ που φωτογραφήθηκε με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και τους υπουργούς της κυβέρνησης, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών.

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά στο υπουργικό συμβούλιο
Το αυτοκίνητό της βασίλισσας, συνοδευόμενο από μοτοσικλετιστές έφτασε γύρω στις 10.05 (τοπική ώρα) στην πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο.
Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου είχαν ήδη φθάσει, ενώ προηγουμένως ένας άνδρας είχε σκουπίσει το κόκκινο χαλί που είχε απλωθεί μπροστά στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον χαιρέτισε την βασίλισσα η οποία στην συνέχεια συνάντησε τους υπουργούς και αντάλλαξε αστεία με τον υπουργό οικονομικών Τζορτζ Όζμπορν, τον υπουργό άμυνας Φίλιπ Χάμοντ και τον αντιπρόεδρο Νικ Κλεγκ.
Φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ ταγιέρ, μαύρα γάντια και μαύρες γόβες, η Ελισάβετ φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού και των υπουργών, οι οποίοι της προσέφεραν ένα σετ 60 σουπλά που συμβολίζουν το «διαμαντένιο ιωβηλαίο», τα 60 χρόνια που συμπλήρωσε στο θρόνο της Βρετανίας, τα οποία γιόρτασε πρόσφατα.
Η Ελισάβετ για πρώτη φορά στο υπουργικό συμβούλιο
Η Ελισάβετ κάθισε στην καρέκλα που συνήθως κάθεται ο πρωθυπουργός, έχοντας στο ένα πλευρό της τον Κάμερον και στο άλλο, τον Υπουργό Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ.
Μόλις έκατσαν όλοι, ο Κάμερον την καλωσόρισε και επισήμως και ανέλυσε τα θέματα της ατζέντας.
Είναι η πρώτη μονάρχης από το 1781 που παρευρίσκεται σε υπουργικό συμβούλιο στην Ντάουνινγκ Στριτ, επισημαίνει το BBC.
Στο υπουργικό συμβούλιο που συνέρχεται κάθε εβδομάδα, συμμετέχουν 20-30 υπουργοί οι οποίοι χαράζουν την κυβερνητική πολιτική.
Σημ.axinosp:Αν δεν ήταν η 21-12-2012, θα έλεγα ότι απλά βαρέθηκε και βγήκε βόλτα να ξεσκάσει, αλλά τώρα κάτι τρέχει και τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: