Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Πατριωτικό καθήκον η καταβολή του τέλους ακινήτων»


Ανοιχτό άφησε ο Γιάννης Στουρνάρας το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων εντός του 2014, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα αυτά να είναι ηπιότερα από τις σημερινές σκληρές αλλαγές.
Ερωτηθείς στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΪ για το εάν θα υπάρξουν νέα μέτρα εντός του 2013, δήλωσε πως τα όσα έχουν ληφθεί προς το παρόν φτάνουν, υποστηρίζοντας πως η χώρα μπορεί να πιάσει πρωτογενές πλεόνασμα εντός του επόμενου έτους και ενδεχομένως να είναι δυνατόν το 2014 τα μέτρα να είναι ηπιότερα.
Αν ωστόσο «νερώσουμε το κρασί μας - για παράδειγμα – για το θέμα της φορολογικής μεταρρύθμισης, θα υπάρξει πίεση για παραπάνω μέτρα», τόνισε.
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του υπουργού οικονομικών στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στην απόφαση των δικαστών για το χαράτσι ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.
«Θα εξαντλήσουμε όλο το νομικό οπλοστάσιο, υπάρχει το πατριωτικό καθήκον όλων μας και των δικαστών και των πολιτών» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας, καλώντας ουσιαστικά τους δικαστικούς λειτουργούς να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις που εκδίδουν και έχουν δημοσιονομικές επιπτώσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Σημ.axinosp:Γιαννάκη πάρε τα ...
 ...μου και πήγαινε να κλάψεις στο αφεντικό σου το Σόϊμπλε, σκατοδωσίλογε που έχεις το θράσος να μιλάς και για πατριωτικό καθήκον .

Δεν υπάρχουν σχόλια: