Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Και το ηφαίστειο Lokon στην Ινδονησία εισήλθε σε μια έντονη εκρηκτική φάση


Είναι πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι τις δύο τελευταίας εβδομάδες παρατηρείται μία έξαρση στις εκρήξεις ηφαιστείων σε όλον τον κόσμο. Ελπίζουμε να είναι κάτι σημαντικό, και φυσικά να μην συνδέεται με την 21 Δεκεμβρίου του 2012


10 Δεκεμβρίου του 2012 - Το ηφαίστειο Lokon που βρίσκεται στο Βόρειο Sulawesi της Ινδονησίας, έχει εκραγεί από την Παρασκευή και ένα σύννεφο τέφρας εκτοξεύθηκε 3500 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.
Η ηφαιστειακή στάχτη του κάλυψε ολόκληρες περιοχές δίπλα από τον κρατήρα, ενώ σωροί από στάχτες και σύννεφα αερίου εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα. Οι αρχές κάλεσαν τον τοπικό πληθυσμό να παραμείνει σε εγρήγορση.
Η απαγορευμένη περιοχή είναι σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων γύρω από τον κρατήρα. Η τελευταία προηγούμενη έκρηξη του ηφαιστείου ήταν 14 Ιουλίου του 2011, αναγκάζοντας χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν.
Υπάλληλοι της υπηρεσίας για την πρόληψη των καταστροφών έχουν διαβεβαιώσει ότι παρακολουθούν στενά την κατάσταση, και είναι έτοιμοι για ένα σχέδιο πιθανής εκκένωσης εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Ρίξτε μία ματιά στην δραστηριότητα των τελευταίων 14 ημερών:

Δραματική έκρηξη του Ρωσικού ηφαιστείου Tolbachik - Βίντεο

Ηφαιστειολόγοι καταγράφουν μαζική συσσώρευση μάγματος κάτω από τα ηφαίστεια της Ιαπωνίας!

Κάτι παράξενο συμβαίνει στο ηφαίστειο Yellowstone

Και το ηφαίστειο Sakurajima στην Ιαπωνία εισήλθε σε μια έντονη εκρηκτική φάση

 Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: