Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Ομπάμιας θα βάλει νέους φόρους 100 δις δολάρια στις πολυεθνικές εταιρίες


Obama Seeks $100 Billion in New Taxes on Multinationals 

'The changes, included in his budget plan for fiscal 2015, would affect digital goods, deductions for “excessive” interest and so-called hybrid arrangements that can lead to income that isn’t taxed in any country, according to the budget. Obama also wants to make it tougher for U.S.-based companies to move to other countries…."
Βloomberg

Μετά την διπλωματική και οικονομική ήτα, σε Συρία και τώρα σε Κριμαία ,η Αμερική χάνει ουσιαστική την πρωτοκαθεδρία στον πλανήτη. Μόνη λύση έστω προσωρινή μέχρι την κατάρρευση της, σαν υπερδύναμη, είναι τη βλακώδης λύση της υπερφορολόγησης.
Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, τα βιώνουμε καθημερινά στην Ελλάδα.

Όσες Αμερικάνικες εταιρίες έχουν μείνει, θα μετακομίσουν στο Εξωτερικό !!
Κλείσιμο όμως των Αμερικάνικων εταιριών μαζί με τα εργοστάσια εννοείται και μετατροπής τους σε εισαγωγικές εταιρίες, βυθίζει την χώρα σε μεγαλύτερη ανεργία και ύφεση.

Η εξαφάνιση της σταθερής εργασίας που προσέφεραν τόσα χρόνια, τα Αμερικάνικα εργοστάσια, μαζί με τις μειώσεις μισθού που έχουν φάει οι Αμερικάνοι εργαζόμενοι, γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν παρ-τάιμ, και τα κουπόνια σίτισης...σπάνε κάθε ρεκόρ.
Βλέπω μια οικονομία που θα κάνει μια βουτιά τρελή.

Ας το χωνέψουμε τίτλοι τέλους για την Οικονομίας της Αμερικής.

Η ληστοσυμμορία των Τραπεζιτών διορίζει, επιβάλει τους πολιτικούς της Αμερικής και όχι μόνο, αποφασίζει το κύριο σχεδιασμό μιας χώρας, όπως συμφέρει τους Baksters.

Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν την Αμερική και την ΕΕ, σε πόλεμο με την Ρωσία.
Καμία αρπαχτή αλλά Ελλάδα ναι, μέχρις εκεί που το χρήμα είναι σίγουρο !!
Ποιος θα πλήρωνε την διαφορά τιμής, πετρελαίου και φυσικού αερίου ;;
Ποιος θα πλήρωνε την άνοδο τιμής των σιτηρών της Ουκρανίας ;;
Τα 50 εκατομμύρια από τα 310, που ζουν με κουπόνια στην Αμερική ;;;
ή τα περίπου 40 εκατομμύρια ανέργων της ΕΕ;;
Ήδη άρχισαν να μιλάνε μιλούν για επικείμενη παγκόσμια επισιτιστική κρίση.

Μπορείς να τζογάρεις, στις τιμές π.χ. των τροφίμων παγκόσμια όταν υπάρχουν τρόφιμα,
όταν δεν υπάρχουν όμως, δεν υπάρχει απλά καν αγορά οι τιμές των τροφίμων πάνε στα ουράνια, υπερπληθωρισμός, η κυκλοφορία του χρήματος, μηδενίζεται και τέλος.............

Το μαγαζί κλείνει και πάμε για άλλα.

Άσε που το 9% της καλλιεργήσιμης γης της Ουκρανίας, που είναι σε μέγεθος όσο το Βέλγιο, έχει νοικιαστεί από τους Κινέζους, για τα επόμενα 50 χρόνια !!

Με το που μπήκε ο Πούτιν στην Κριμαία, κάποια κοράκια , όρμισαν στο Ρωσικό Χρηματιστήριο να το κατασπαράξουν, ελπίζοντας σε πανικό, το κόλπο το είχαν κάνει και παλαιότερα επί Γέλτσιν.

Με το που μίλησε ο Βλαδίμηρος μαζί με τον Κινέζο Πρωθυπουργό, για αλλαγή των τιμών του πετρελαίου και αερίου και συναλλαγές σε άλλα νομίσματα αλλά όχι σε δολάριο, ξαναμπήκαν με ησυχία, στο χρηματιστήρια σαν βρεγμένες γάτες,

Μέχρι και ανακοίνωση βάλανε να κάνει το Αμερικάνικο Πεντάγωνο, ότι αυτοί θα το δουν χαλαρά.....και δεν τρέχει τίποτα βρε αδελφέ....... την δουλειά σας εσείς.......μην χαλάσουμε τις καρδιές μας !! Μπόρα ήταν και πέρασε βρε αδελφέ, ας πούμε και καμία μαλακία να περνά η ώρα !!

Ήδη οι Άγγλοι, τραπεζίτες, είπαν αποχωρούν από τις κυρώσεις, για το G8 δεν ξανακούστηκε τίποτα.

Οι Τραπεζίτες σαν θρασίμια που είναι βάζουν τα παπαγαλάκια τους Δημοσιογράφους, να λένε μέχρι και ότι οι Αμερικάνοι φταίνε, που δεν είχαν προβλέψει στις αναλύσεις τους, την γυριστή που θα γινόταν με τον Πούτιν !!

Εδώ ρε κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε τον Ομπάμα, αν θα βομβαρδίσει με πυρηνικά την Ρωσία την ώρα που έλεγε, ότι και οι Ρεπουμπλικάνοι αντίπαλοι, σαν το ζώον τον Μακέιν και την Πάλιν, είναι πατριώτες, και του έπεσε το σάκχαρο, τι είναι αυτά που λέτε και τα τοιαύτα..........μιλάμε για γέλιο !!

Η Μεγάλη, τα αρχίδια μου Αμερική, μόλις και μετά βίας βρήκε ένα δις, με τον Κέρυ, για να δώσει σαν βοήθεια στην Ουκρανική Νεοναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου, όταν η προσφορά του Πούτιν είναι τα ίδια λεφτά μόνο για την Κριμαία !!
35 δις τους έδινε ο Πούτιν και αυτοί συζητούσανε για τα μισά σε ΔΝΤ και ΕΕ.
Τώρα με τις φασαρίες και τα Bank-Run των Ουκρανικών Τραπεζών, πιο ΔΝΤ ποια ΕΕ, ποιος Θανάσης, εδώ ίσα-ίσα έχουν λεφτά για τις χώρες των P.I.G.S.

Μία ωραία παρέλαση τεθωρακισμένων “Ρωσόφωνων”-μεραρχιών στο Κίεβο, με σχεδόν μηδενική αντίσταση, ίσως πλην της πλατείας Ανεξαρτησίας, και μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο και το κοινοβούλιο του Κιέβου.

Με δύο το πολύ, εξόδους εξοπλισμένων επιθετικών ελικοπτέρων και αεροπλάνων και μια ομοβροντία των πρώτων τεθωρακισμένων από τις Ρωσικές φάλαγγες αρκεί !! Όπως έγινε και στην Γεωργία, το έχουμε δει και παλαιότερα, στην Βουδαπέστη το 1956, στην Πράγα το 1969, στην Βαρσοβία το 1980.

Θα κάνουν τους Ναζί του Κιέβου να φθάσουν μέχρι Βαρσοβία, να μη σου πως και Βερολίνο.

Αμέσως μετά μια άμεση και με συνοπτικές διαδικασίες αλλαγή προέδρου, με την ταχύτητα που έγινε με τον Γιανούκονιτς, με άλλον νέο, φρέσκο τύπου Γιανούκοβιτς...άφθαρτο με φιλικά αισθήματα για Ρωσία, όλως τυχαίως !!

ΟΙ Ευρωπαίοι θα δίνανε στους Νεοναζί του Κιέβου χρήματα και θα τα τρώγανε οι Φιλορώσοι του Πούτιν.

Άσε που η πλειοψηφία των Ανατολικής και Νότια Ουκρανίας, Κριμαίας, είναι Ρωσόφωνοι, και ήδη με το επικείμενο δημοψήφισμα, θα γίνει μια απόσχιση της Κριμαίας μούρλια για να μην πούμε και της υπόλοιπης Ανατολικής Ουκρανίας, αν οι Δυτικοί το παίξουν δύσκολοι.

Πάνε τα σιτηρά, πάνε τα ορυχεία, πάνε τα λιμάνια, πάει η Ουκρανία !!

Πήγαν για μαλλί οι Δυτικοί και βγήκαν κουρεμένοι !!

Όταν ξυπνάει η Αρκούδα στην φύση, δύο πράγματα κάνει, τρώει και ζευγαρώνει, σκεφτείτε τι θα κάνει, η άλλη η Αρκούδα η Ρωσική !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: