Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Υποκλοπή συνομιλίας Εσθονού ΥΠΕΞ με Κ.Αστον που ομολογείται προβοκάτσια στη Μεϊντάν


Μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία μεταξύ του υπουργού εξωτερικών της Εσθονίας Urmas Paet και της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Catherine Ashton διέρρευσε από την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών SBU (προφανώς επί Γιανούκοβιτς), όπου ο Εσθονός ΥΠΕΞ λέει στην Κ.Άστον ότι οι σφαίρες που δολοφόνησαν διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πλατεία Μαϊντάν, στις 21 Φεβρουαρίου προέρχονταν από το ίδιο όπλο. 
Η συνομιλία καταγράφηκε - προφανώς - από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και μεταδόθηκε από το Russia Today.


Εμμέσως ομολογείται ότι οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης λειτούργησαν ως προβοκάτορες σκοτώντας αστυνομικούς και διαδηλωτές χωρίς διάκριση.
"Υπάρχει μια πολύ δυνατή κατανόηση ότι πίσω από τους σκοπευτές, δεν ήταν ο Γιανιούκοβιτς, αλλά κάποιος από τον νέο κυβερνητικό συνασπισμό" είπε ο Paet κατά την διάρκεια της συζήτησης.
" Νομίζω ότι θέλουμε να το ερευνήσουμε. Εννοώ ότι δεν το κατάλαβα, είναι πολύ ενδιαφέρον. Θέε μου" απάντησε η Άστον αλλά όχι πολύ πειστικά όπως φαίνεται από τον τόνο της φωνής"
Το τηλεφώνημα έλαβε χώρα μετά την επίσκεψη του  Urmas Paet όταν επισκέφτηκε το Κίεβο στις 25 Φεβρουαρίου στο μέγιστο των διαδηλώσεων και των συγκρούσεων στην πλατεία Μαιντάν.
Στο τέλος της ομιλίας μετά το 8:20 Ο Εσθονός ΥΠΕΞ αποκάλυψε ότι μιλώντας με γιατρό που περιέλθαψε τα θύματα των πυροβολισμών στο Κίεβο του είπε κατα λέξη ότι "και οι διαδηλωτές και οι αστυνομικοί χτυπήθηκαν από τα ίδια άτομα".
"Αυτό που μας φάνηκε πολύ ενοχλητικό είναι ότι η Όλγα (η γιατρός) μας είπε ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο κόσμος που σκοτώθηκε από ελεύθερους σκοπευτές και από τις δύο πλευρές, αστυνομικοί και πολίτες, ήταν τα ίδια άτομα" δηλώνει σοκαρισμένος ο Εσθονός ΥΠΕΞ 
Και τότε η Κ.Άστον αντέδρασε λέγοντας: "Ναι, είναι...φοβερό"
Συνέχισε ό Εσθονός ΥΠΕΞ "τότε η Όλγα μου έδειξε κάποιες φωτογραφίες, από τα τραύματα και μου είπε ότι έχουν την ίδια υπογραφή, είναι ίδιου τύπου σφαίρες, και είναι εξωφρενικό ότι η νέα κυβέρνηση αρνείται να ερευνήσει τι ακριβώς έγινε".
Το βίντεο με την συνομιλία ανρτήθηκε από στελέχη της Security Service of Ukraine (SBU) πιστά στον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Viktor Yanukovich που κατέγραψαν την συνομιλία του Paet και της Ashton. 
Φυσικά αυτό που προκαλέι εντύπωση είναι ότι η ΕΕ είχε γνώση από τότε του γεγονότος. Όμως ούτε οι Ευρωπαίοι πίεσαν για την διεξαγωγή έρευνας.
  
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: