Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Βόμβα από το Jim Willie: Ο Σαουδαραβικός χρυσός λεηλατήθηκε από το Λονδίνο με σκοπό να αποτρέψει την χρεοκοπία του !!

Jim Willie Bombshell: Saudi Royal Gold Ransacked in London to Prevent Default! 

"...The Boyz are stealing all the Saudi gold now, left unprotected in London and Switzerland. The Saudis (and all Arabs) are the new targeted victims for stolen wealth in order to keep the system going.."

Οι Χρηματιστές του Λονδίνου έκλεψαν το χρυσό της Σαουδικής Αραβίας, που έμεινε απροστάτευτος στο Λονδίνο και την Ελβετία.. Οι Σαουδάραβες αλλά και όλοι οι Άραβες είναι τα νέα στοχοποιημένα θύματα που τους έχει κλαπεί ο πλούτος για να συνεχίσει το σύστημα να δουλεύει !!
Ο πιο πιστός σύμμαχος των Αγγλο-Αμερικάνων πιάστηκε κορόιδο πουλώντας το πετρέλαιο του, και οι Τραπεζίτες, τους γέμιζαν με χρωματιστά χαρτάκια χωρίς αντίκρυσμα, όπως είπαν και οι Κινέζοι
" Η Αμερικάνικη οικονομία είναι ψεύτικη, τίποτα δεν υποστηρίζει το δολάριο, μιας και δεν υπάρχει βιομηχανική παραγωγή να υποστηρίξει την οικονομία "

Οι επόμενες μέρες στην Αραβική χερσόνησο θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες !! :freak:

Δεν υπάρχουν σχόλια: