Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οικονομικά αντίποινα από Ρωσία: Επιχείρηση "κατάληψης του ΔΝΤ" και αποκαθήλωσης των ΗΠΑ!



 Η απάντηση της Ρωσίας στην αμερικανική πρόθεση να επιβάλλει οικονομικά αντίποινα για την επέμβαση στην Κριμαία, φαίνεται ότι θα είναι ηχηρή και αφορά πλέον άμεσα και την Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει το Reuters σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια της Ρωσίας να εκθρονίσει την αμερικανική ηγεμονία από το ΔΝΤ εκμεταλλευόμενη τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία.

Συγεκριμένα "η Μόσχα ασκεί τεράστιες πιέσεις τα υπόλοιπα μέλη του ΔΝΤ ώστε να εξοβελίσουν την αμερικανική ηγεμονία και ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουανόφ έθεσε το ζήτημα σε κορυφαίους αξιωματούχους χωρών μελών της G20", σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Η αδυναμία χρηματοδότησης των αμερικανικών υποχρεώσεων καθώς το Κογκρέσο δεν μπορεί να βρει τα απαραίτητα κονδύλια, ειδικά σε ότι αφορά την, ας πούμε, "αύξηση μετοχικού κεφαλαίου" του ΔΝΤ που έχει αποφασιστεί από το 2010, (προκειμένου να διπλασιαστεί η χρηματοδότηση του ΔΝΤ), αφήνει ένα κενό που η Ρωσία σπεύδει να εκμεταλλευτεί.

Πίσω από την όλη επιχείρηση βρίσκεται ο ... πρώην διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος εργάζεται τώρα για λογαριασμό της ρωσικής κυβέρνησης και βρήκε μια καλή ευκαιρία να ... εκδικηθεί τις ΗΠΑ για την σκευωρία που στήθηκε το 2011 σε βάρος του και για την παγκόσμια γελοιοποίησή του.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν κατευθύνει τις ρωσικές ενέργειες, γνωρίζοντας ακόμα και τις ... πέτρες μέσα στο ΔΝΤ και έχοντας δεσμούς χρόνων με κορυφαία στελέχη του.

Οι ΗΠΑ έχουν μπλοκάρει έτσι όλες τις χρηματοδοτήσεις, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας, εξ ου και η αδυναμία του ΔΝΤ να χρηματοδοτήσει με σοβαρά ποσά την Ουκρανία.

Όμως οι χώρες-μέλη της G20 έχουν εκνευριστεί και από την οικονομική αδυναμία των ΗΠΑΣ, αλλά και από την αλαζονεία που επιδεικνύουν και πλέον θέτουν προθεσμία μέχρι τον Απρίλιο – οπότε θα υπάρξει σύνοδος της G20, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας – στις ΗΠΑ, σε διαφορετική περίπτωση θα χρηματοδοτήσουν οι ίδιες, προεξαρχούσης της Ρωσίας, το μερίδιο των ΗΠΑ.

«Συμφωνήθηκε ότι, σε περίπτωση απουσίας των ΗΠΑ, από το πακέτο του 2010, στη σύνοδο του Απριλίου, θα δρομολογηθεί η ‘κακή επιλογή’, η οποία θα επιτρέψει να προχωρήσουμε και χωρίς την σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ, στο θέμα αυτό», δήλωσε στο Reuters, ανώνυμη πηγή του ΔΝΤ.

Το αμερικανικό μερίδιο είναι 63 δισ, δολ. Ο Ομπάμα από την πλευρά του, επιχειρεί τώρα να συνδέσει το εν λόγω κονδύλι με την χρηματοδότηση της Ουκρανίας, ώστε να λάβει την έγκριση του Κογκρέσου, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό οι σε οικονομική κρίση ευρισκόμενες χώρες, όπως η Ουκρανία, θα μπορούν να ενισχυθούν σοβαρά, οικονομικά.

Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε με τον τρόπο αυτό θα υφαρπαχθεί η έγκριση του Κογκρέσου, αφού στο πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία που ενέκρινε το Σώμα, δεν γίνεται ούτε καν νύξη για την επιπλέον χρηματοδότηση του ΔΝΤ, καθώς αυτό σημαίνει νέο δανεισμό των ΗΠΑ που ήδη χρωστούν 16 τρισ. δολ.!

Φυσικά αν όντως υπάρξει ανατροπή στην ηγεσία του ΔΝΤ, πολλά θα αλλάξουν και σε ότι αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης από την τρόικα της ελληνικής κρίσης...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ακουσα μια θεωρια για το αεροπλανο στην Μαλαισια. Με λιγα λογια ο τυπος ελεγε πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για να μεταφερει μια πυρηνικη βομβα σε ενα πολυσυχναστο αεροδρομιο.

Εχεις ακουσει τιποτα σχετικα μ αυτο?