Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Όσες αποφάσεις και αν βγουν ο κόσμος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ!


ΆΡΕΙΟΣ ΠΆΓΟΣ:ΤΟ ΧΑΡΆΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΤΑΙ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ


Έτσι, αναστέλλεται η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απαγόρευε στη ΔΕΗ να εισπράττει το "χαράτσι".


Πιο συγκεκριμένα, πριν από περίπου μια εβδομάδα το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας με απόφασή του έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη η είσπραξη του τέλους ακινήτων – το γνωστό «χαράτσι«» στα ακίνητα – μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

 Επίσης, με την ίδια απόφαση που είναι προσωρινά εκτελεστή -σύμφωνα με τους δικηγόρους που χειρίστηκαν την υπόθεση - η ΔΕΗ υποχρεώνεται να δέχεται μόνο το αντίτιμο για την κατανάλωση ρεύματος και να μην ενσωματώνει τους λογαριασμούς το τέλος ακινήτων.


 Η είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων θα γίνεται κανονικά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ μέχρι τις 22 Μαρτίου του 2013, οπότε και θα συζητηθεί η αίτηση αναίρεσης του ελληνικού δημοσίου.

 Σχόλιο Στουρνάρα 
«Υποστήριζα και θα υποστηρίζω πάντα το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αρείου Πάγου για το ό,τι η ΔΕΗ μπορεί να συνεχίσει να εισπράττει το ειδικό τέλος ακινήτων. 


ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

Τελικά ''πέρασε'' το έτσι θέλω του υπουργού οικονομικών ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, για να επιβεβαιωθεί, για μια φορά ακόμη, ότιόσο ποιο μικρό είναι το δικαστήριο τόσο ποιο θαρραλέες αποφάσεις παίρνει.!

Αυτό που μένει από τη σημερινή  απόφαση του Άρειου Πάγουείναι, οτι τελικά η εκάστοτε κυβερνώσα πολιτική ηγεσία, ''κλείνει το μάτι'' στην αντίστοιχη δικαστική, με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Είναι τρομερό ένα δικαστήριο μιας άλφα σύνθεσης και βαθμού, να ανατρέπει με ευκολία μιαν απόφαση ενός άλλου δικαστηρίου, που τυχαίνει να είναι χαμηλότερου βαθμού!

Τα μηνύματα που δίνονται διαίτερα στη Νέα Γεννιά από τέτοιες διαδικσίες, δεν είναι και ότι καλλίτερο, αφού τους υποδεικνύεται εμμέσως  η αμαχητί παραδοση στις ορέξεις του ισχυρού.

Από την άλλη πλευρά όμως, φαίνεται και η εσωτερική αντίσταση που δίνεται με κάθε δύναμη που μπορεί να προβάλει αντίσταση και το μεγαλείο που έχει αυτός ο αγώνας και γιαυτό χρειάζονται μιμητές.

Ο κ. Στουρνάρας ισχυρίζεται  ότι προστατεύει το δημόσιο συμφέρον και εύλογα αναρωτιόμαστε αν το δημόσιο συμφέρον είναι υπεράνω της αντοχής και της επιβίωσης του Έλληνα,που από παρανομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις( όπωςέχουν κρίνει τα δικαστήρια) αυτού και των ομοίων του πολιτικών πεθαίνει κόσμος στην κυριολεξία ; 

Και τέλος, πρέπει να λάβουν υπόψη τους Κυβέρνηση και Στουρνάρας, ότι κάθε πολιτική ή ακόμη και δικαστκή απόφαση κρίνεται από τον μεγάλο κριτή τον Λαό και γιαυτό λόγο, επειδή το χαράτσι έχει ήδη κροθεί και στη συνείδηση και στην πράξη από το Λαό, καμμία απόφαση δεν θα τον εμποδίσει να ΜΗΝΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ!
Δημήτρης Κυπριώτης     

2 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Σιγά μην δεν έκαναν κωλοτούμπα τα μουνιά που παίρνουν ακόμα και τώρα 8.000 το μήνα...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

http://politestouvirona.blogspot.gr/2012/12/2.html
Εμεις οι βυρωνιωτες φεστιβαλ εναντια στους στουρναρες!
Γιαννης Βυρωνας