Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Φόβος Bank Run (Τραπεζικού πανικού καταθετών) στην Αμερική !!

Όχι αυτή η είδηση δεν βγήκε από κάποιο ευφάνταστο Μπλόγκερ ή κάποιο Συνωμοσιολόγο η είδηση είναι από τους Financial Times  
US banks fearing default stock up on cash 

"...One senior executive said his bank was delivering 20-30 per cent more cash
than usual in case panicked customers tried to withdraw funds en masse...."


Οι Αμερικάνικες Τράπεζες φοβούμενες χρεοκοπία (!!) γεμίζουν με μετρητά τα μηχανήματα ΑΤΜ, 20-30% περισσότερο, σε περίπτωση που πανικόβλητοι καταθέτες προσπαθήσουν να κάνουν μαζικές αναλήψεις !!

Φυσικά παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι η Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφάλισης Καταθέσεων ασφαλίζει τις καταθέσεις μέχρι και τα $ 250.000.

Από την άλλη οι τράπεζες κάνουν συνεχείς συσκέψεις για να αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν να κάνουν δωρεάν υπεραναλήψεις καταθέτες που εξαρτώνται από τις πληρωμές κοινωνικής ασφάλισης από την κυβέρνηση.

49 εκατομμύρια Αμερικανοί επιζούν μόνο με κουπόνια φαγητού που τους δίνει η Αμερικάνικη κυβέρνηση, αν σταματήσουν, τα  Wall Mart και τα Cosco αλλά και όλες μεγάλες αλυσίδες Τροφίμων θα λεηλατηθούν όπως έγινε μετά τον τυφώνα Κατρίνα στην Νέα Ορλεάνη !!



Αυτά διαδραματίζονται τρεις μέρες μετά το "κλείσιμο" της Αμερικάνικης Κυβέρνησης και 5 μέρες μετά την χρεοκοπία των Αμερικάνικων Ταχυδρομείων είδηση που επιβεβαιώθηκε μόλις χθες από το CNN !!

Επίσης το "κλείσιμο" αυτό της Αμερικάνικης κυβέρνησης επηρεάζει και την Αμυντική Βιομηχανία, την νούμερο ένα βιομηχανία των ΗΠΑ που φτάνει σαν δραστηριότητα στο 90% των Αμερικανικών εξαγωγών, στέλνοντας σπίτι τους χιλιάδες εργαζόμενους εταιρειών όπως η BAE Systems, η Pratt & Whitney, η Lockheed Martin και η United Technologies. Επισκευές πολεμικών πλοίων, κινητήρες αεροπλάνων, κατασκευή τεθωρακισμένων οχημάτων καθώς και ελικοπτέρων σταματούν μέχρις νεωτέρας.


Η Αμερικάνικη κυβέρνηση βρίσκεται προ των πυλών της χρεοκοπίας, παρ όλες τις προσπάθειες των CEO της JP Morgan Chase (Jamie Dimon) και της Goldman Sacks(Lloyd Blankfein) να δανείσουν την Αμερικάνικη κυβέρνηση, δημιουργώντας μια νέα γραμμή πίστωσης όπως ονομάζουν την υπέρβαση στο πιστωτικό ταβάνι χρέους που έχει φτάσει  η κυβέρνηση, δεν μπορούν να καρποφορήσουν λόγω του "κλεισίματος"  του Αμερικάνικου Δημοσίου με βάσει το νόμο Antideficiency Act του 1870.

 Τα στοιχήματα πάντως επενδυτών που ποντάρουν ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα χρεοκοπήσει έχουν φτάσει αισίως τα $3.4 δις. σε συμβόλαια CDS

Δεν υπάρχουν σχόλια: