Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Εκλεισε η πρώην Υπερδύναμη !!


Και στις 17 Οκτώβρη και επίσημα χρεοκοπία όπως δήλωσε ο υποργός οικονομικών Jacob Lew

Πάνω από 40 εκατομμύρια Αμερικάνοι που ζούσαν με κουπόνια φαγητού θα βγούν σε λίγο στους δρόμους για αναζήτηση φαγητού "οποιασδήποτε" μορφής.


Σε λίγο στις οθόνες σας το τέλος του Αμερικάνικου όνειρου, με εξεγέρσεις, λεηλασίες, καταστροφές, εμφύλιο, Στρατιωτικό νόμο, και γενικά όλα τα γεγονότα που συνοδεύουν μία κατάρρευση κράτους, γεγονότα που δεν είδαμε όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση !!

Τα ποντίκια της Wall Street ήδη προφητεύουν το τέλος Marc Faber Warns "We Have Reached The Endgame Of Monetary Policy"  ,ενώ κεντρικό άρθρο στο Zerohedge σήμερα είναι " Ο τελευταίος που φεύγει να κλείσει τα φώτα !!!" 

Το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμα τον  Μπερνάνκιε να πετάει από το ελικόπτερο της FED, λεφτά με τις χούφτες μπας και το σώσει το μπουρδέλο !!

Φυσικό αυτό δεν θα είναι το μόνο κακό που θα συμβεί στην Αμερική τις επόμενες μέρες !!

Το χρέος σε ζωές εκατομμυρίων Ινδιάνων, Βιετναμέζων, Ιρακινών, Αφγανών,κληρώνει και πληρώνεται με ισόποσα μεγέθη και μιλάμε για εκατομμύρια κορμιά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: