Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Απολύθηκε από τον «Ριζοσπάστη» ο Νίκος Μπογιόπουλος

 

Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση - Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

 Εκτός Ριζοσπάστη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για πρώτη φορά υπήρξε και επίσημη απόφαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος για απόλυση δημοσιογράφου από τον Ριζοσπάστη.

Σημειώνεται ότι ο Μπογιόπουλος, ένα μήνα πριν, είχε εκφράσει την πρόθεσή του να μην υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας ενώ είχε εκφράσει και τη διαφωνία του με την τακτική των απολύσεων από την επίσημη εφημερίδα του ΚΚΕ.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: