Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Αδειασαν τα ράφια στα Walmart λόγω "λάθους" στο πρόγραμμα των ΕΒΤ !!


Στο Mansfield  αντί να υπάρχει μπλοκάρισμα των καρτών EBT,όπως στην υπόλοιπη Αμερική, αντίθετα, δεν υπήρχε όριο στις συναλλαγές με αποτέλεσμα κάποιος με υπόλοιπο στην κάρτα του 0,49 δολάρια να αποδέχονται τα μηχανήματα συναλλαγές άνω των 2000 δολαρίων.

Στο διάστημα δύο ωρών που επιτρέπονταν οι συναλλαγές χωρίς όρια, άδειασαν τα ράφια τελείως, μέχρι τα κεντρικά των Walmart να σταματήσουν από μόνα τους την συναλλαγή με κάρτες EBT, όπως γινόταν εκείνη την ώρα σε όλη τη χώρα !!
KSLA News 12

Δεν υπάρχουν σχόλια: