Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση στη ρωσική πρεσβεία στην Τρίπολη – Λιβύη

Όπως μεταδίδει το αραβικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, ένοπλοι έχουν επιτεθεί εναντίον της ρωσικής πρεσβείας στη Λιβύη και επικρατεί χαώδης κατάσταση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στην περιοχή ακούγονται πυράαυτόματων όπλων, αλλά και ρίψη αντιαρματικών ρουκετών. Επίσημη επιβεβαίωση για την επίθεση δεν υπάρχει, παρότι η είδηση έχει μεταδοθεί και από το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass.

Σημ.axinosp:Μία  μέρα από το "κλείσιμο" της Αμερικάνικης Κυβέρνησης η Ρωσική πρεσβεία. στην Λιβύη δέχεται επίθεση από "αγνώστους"!!

 Να δεις που  οι Ρώσοι θα στείλουν στρατό να σώσει την πρεσβεία και όλως τυχαίως θα τους βοηθήσουν φυλές που πρόσκεινται εχθρικά στο νέο καθεστώς και όλως τυχαίως θα το ανατρέψουν !!

Έξυπνος σχεδιασμός με σωστό τάιμινγκ της Ρωσικής διπλωματίας.

Οι Αμερικάνοι απλά θα κάτσουν και θα τις "φάνε" κανονικά γιατί απλά κλείσανε σαν κράτος μάλλον μόνιμα αυτή την φορά !! 

Επόμενο επεισόδιο Αφγανιστάν και ίσως Ελλάδα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: