Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

«Δεν μπορούμε να αποκρούσουμε εξωγήινους»


«Παρά το γεγονός ότι αποκαλούνται διαστημικά στρατεύματα, η δύναμη αυτή δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν μια εισβολή εξωγήινων από το εξώτερο διάστημα». Αυτό  δήλωσε ο Ρώσος ο υποδιευθυντής του κέντρου Sergey Berezhnoy κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που στο δορυφορικό κέντρο ελέγχου Titov.
Η ανωτέρω δήλωσε ήρθε ως έκπληξη αναφέρει το ρωσικό RT όταν δημοσιογράφος έθεσε το ερώτημα της ασφάλειας έναντι πιθανής εισβολής των εξωγήινων σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δορυφορικό κέντρο ελέγχου Titov.
«Μέχρι σήμερα δεν είμαστε ικανοί για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς είμαστε απροετοίμαστοι στο αμυνθούμε σε περίπτωση εισβολής από εξωγήινους πολιτισμούς», δήλωσε ο  Sergey Berezhnoy ενώπιον των έκπληκτων δημοσιογράφων.
 «Το συγκεκριμένο κέντρο δεν έχει τέτοια αποστολή. Υπάρχουν άλλωστε ήδη τόσα πολλά προβλήματα στη Γη και γύρω από αυτή», πρόσθεσε ο Berezhnoy.

 Το κέντρο Titov το οποίο διευθύνεται από τα "Ρωσικά Αεροδιαστημικά Στρατεύματα" (ναι, αυτός είναι ο ακριβής τίτλος όσο και αν φαίνεται παράξενο) καλύπτει τον έλεγχο γύρω στο 80% των δορυφόρων της Ρωσίας, τόσο στρατιωτικών όσο και πολιτικών. Το  ίδιο εμπλέκεται επίσης και στην εκτόξευση πυραυλικών φορέων και βαλλιστικών πυραύλων και βρίσκεται περί τα 40 χλμ. νοτιοδυτικά της Μόσχας και επανδρώνεται από προσωπικό 100 περίπου ατόμων τόσο στρατιωτικούς όσο και πολίτες.
Η ρωσική διοίκηση διαστημικών στρατευμάτων δημιουργήθηκε το 2011 μέσω της ολοκλήρωσης σε ένα ενιαίο φορέα διάφορων επιμέρους κλάδων όπως η διοίκηση αντι-βαλλιστικής άμυνας, η διοίκηση αντιαεροπορικής άμυνας στρατηγικών αεροσκαφών και η διοίκηση ελέγχου εξώτερου διαστήματος.
Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις που ελέγχει το κέντρο Titov είναι  το δίκτυο αντι-βαλλιστικών ραντάρ και ραντάρ αεράμυνας, το κέντρο διαστημικής παρακολούθησης, το διαστημικό κέντρο εκτόξευσης στο Plesetsk καθώς και ένα πεδίο βολής στρατηγικών πυραύλων στην Kura.
Πηγή RT
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: