Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Έκανες και το λιονταράκι εκεί που όλα τα μασάει και τίποτε δεν του αντιστέκεται. Καμάρωσες κιόλας πολιτικέ μπουζουκοκέφαλε για τη μοναδικότητα του πλανητικού SUCCESS STORY σου (τρομάρα σου), γιατί μόνος εσύ... Εξάρθρωσες λέει τη νεοναζιστική λαίλαπα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Και πρίν αλέκτωρ ..κακαρίσαι όχι τρίς αλλά άπαξ - ο "φοίνικας" πέταξε Αντώνη, κι εσύ έμεινες και πάλι με το πουλί στο χέρι.


Τώρα Αντώνη??? Τι θα πεις καμάρι μου??? Ότι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και λοιπά μπλά - μπλά έκανε το καθήκον της???
Αντώνη που είσαι καμάρι μου??? Έφυγες από εδώ πρωθυπουργός και πήγες στο Αμέρικα βρε γ@μώ το κεφάλι σ γ@μώ...

Τι θα πεις βρε απίστευτε παραμυθά??? Ότι συνέλαβες συμμορίτες και παρέδωσες ήρωες???
Θα βγάλεις τώρα τον κυρ Δένδια να πανηγυρίσει???
Θα βγάλεις τον κυρ Βενιζέλο να μεγαλοφωνάξει για την ισχυρή Δημοκρατία μας???
Θα βγάλεις τον κυρ Βορίδη να τρίβει τα χέρια του (μέσα στις τσέπες) που οι ομογάλακτοι του κυκλοφορούν και πάλι ανάμεσά μας???

Ή μήπως τώρα Άντώνη που τους ξεμπουζούριασες και θα εκτινάξεις τα εκλογικά ποσοστά τους στα ύψη, θα βγάλεις το σκασμό, γιατί εκτός από ταπεινωμένος δηλωσίας, αποδείχτηκες και παντελώς ανίκανος να μοιράσεις δυο γαϊδουριών άχυρα???

Αυτοί τώρα Αντώνη δεν είναι ύποτποι φυγής. Και πότε ήταν ρε έρμε Αντώνη???
Αυτοί δε θέλουν - ποτέ δεν ήθελαν να φύγουν Αντώνη - αυτό που θέλουν είναι να σου πάρουν και τα σώβρακα. Και θα στα πάρουν Αντώνη...

ΦΟΡΟΥΜπήχτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: