Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Και άλλες εμφανίσεις σφαιρικών αντικειμένων μεγέθους πλανήτη κοντά στον Ήλιο

Από τις 10 Ιανουαρίου περίπου το διαδίκτυο κατακλύζεται από το φαινόμενο των διαστημικών σφαιρών που βρίσκονται κοντά στον Ήλιο, όπως το defencenet.gr είχε τότε αναφέρει.

Όπως πάντως προσπαθεί να διευκρινίσει η NASA σε ειδική σελίδα τέτοιες απεικονίσεις οφείλονται όταν οι κοσμικές ακτίνες παραμορφώνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης της ψηφιακής εικόνας με αποτέλεσμα τη δημιουργία ανάλογων παραμορφώσεων οι οποίες απεικονίζονται ως σφαίρες. Οι οπαδοί πάντως της θεωρίας των σφαιρών οι οποίες έχουν το μέγεθος ολόκληρου πλανήτη, επιμένουν πως δεν πρόκειται για υπόθεση «compression artifacts» αλλά για κάτι άλλο, έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Πάντως κανείς μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μια αξιόπιστη απάντηση στο τι μπορεί να είναι τα αντικείμενα αυτά.

Το πρόβλημα είναι πως οι σφαίρες αυτές εμφανίζονται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ήλιο, χωρίς να επηρεάζονται ούτε από την ακτινοβολία ούτε και από τις υψηλές θερμοκρασίες. Στη σχετική φωτογραφία (με σημερινή ημερομηνία) μπορείτε να δείτε μέσα στους δύο κόκκινους κύκλους τα δύο αντικείμενα που αποτελούν και την πλέον πρόσφατη εμφάνισή τους. Μπορείτε επίσης να δείτε και ένα σχετικό βίντεο -παρά τη κινηματογραφική του "περιβολή"- εντούτοις χρήσιμο καθώς παρουσιάζεται ένας συνολικός απολογισμός των εμφανίσεων που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα από τις αρχές Ιανουαρίου.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Αυτό που λέει το βίντεο με απλά λόγια είναι ότι αν ήταν πλανητοειδείς ή κομήτες, η μαγνητική έλξη του ήλιου θα τους είχε τραβήξει και ταυτόχρονα καταστρέψει, άρα με την εις άτοπον για UFO πάει το πράγμα και μάλιστα στο μέγεθος της Γης !!
Φυσικά μέχρι αύριο η ΝΑΣΑ, το πολιτικό παρακλάδι του Αμερικάνικου Πενταγώνου θα έχει ¨σβήσει" τα ύποπτα αντικείμενα, όπως και τις προηγούμενες φορές, γιατί αν αρχίζει να διαδίδεται ότι εκεί έξω με απόδειξη τις υπάρχουσες φωτογραφίες της ΝΑΣΑ υπάρχει κάτι μη γήινο που δεν παθαίνει τίποτα από την θερμότητα του Ήλιου τότε η και καλά υπερδύναμη Αμερική, πρέπει να ετοιμάζει την λευκή σημαία και το τραπεζάκι για την υπογραφή της συμφωνίας παράδοσης( όπως έγινε με τους Ιάπωνες στον Β' ΠΠ), με αυτούς που κάνουν κουμάντο στο Διάστημα.

Οι κουφάλες που μας κυβερνούν βλέπουν ότι πλησιάζει η ώρα τους και χρησιμοποιούν την παλιά δοκιμασμένη μέθοδο της ασπίδας αμάχων για να την κοπανίσουν σε καλά φυλασσόμενες εγκαταστάσεις αυτάρκεις ενεργειακά αλλά και σε τρόφιμα (βλέπε ταινία 2012), δεν έχει σημασία αν είναι επίγεια, υπόγεια, ή θαλάσσια τα καταφύγια τους, ο πανικός που θα δημιουργηθεί μαζί με μερικά προληπτικά χτυπήματα εναντίον κάποιου "εχθρού" που και αυτός θα "ανταποδώσει", θα κάνει τον πλανήτη γη κόλαση χωρίς διαφημίσεις και χάπι έντ !!

Γιατί δε πιστεύω να μην έχετε καταλάβει ότι το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα καταρρέει άνευ λόγου και δεν θέλω να ακούσω βλακείες για την παγκόσμια Τραπεζική φούσκα των ακινήτων, γιατί πάντα το Τραπεζικό σύστημα εδώ και 400 χρόνια φούσκες δημιουργούσε μόνιμα και από αυτό κέρδιζε εις βάρος των λαών.
Η επίλυση της Παγκόσμιας Τραπεζικής και πολιτικής κρίσης θα ήταν υπόθεση μια συνεδρίασης για την G20 με παγκόσμια σεισάχθεια χρεών (βλέπε NESARA ) ;;

Γιατί δεν προχωρούν οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας λόγω Peak oil σε πλανητικό επίπεδο ιδίως στις μεταφορές, στην θέρμανση, αλλά και στην τοπική παραγωγή τροφής με εφαρμογή μεθόδων βιολογικής γεωργίας, μειώνοντας έτσι τρομερά το ποσοστό χρήσης πετρελαίου τόσο στην μεταφορά αγαθών, όσο και στην χρήση φυτοφαρμάκων αλλά λιπασμάτων με βάση το πετρέλαιο και ακόμα βλέπουμε αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν νέα βενζινοκίνητα μοντέλα, τα δε περισσότερα σπίτια στον δυτικό κόσμο να θερμαίνονται με προϊόντα πετρελαίου;;
Γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει την πάρτη τους κοιτάνε να γλυτώσουν μέσω του παγκόσμιου Κραχ που ετοιμάζουν μεθοδικότατα και αυτός που θα αναλάβει τις τύχες του πλανήτη θα έχει να αντιμετωπίσει ένα μαζικό λιμό και συνθήκες χάους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τώρα μπαίνει βέβαια το ζήτημα οι εξωγήινοι αυτοί είναι εχθρικοί ;
Σύμφωνα με το Χόλυγουντ και τα Αμερικάνικα ΜΜΕ, την πραγματική διεύθυνση προπαγάνδας της Αμερικής όταν τα UFO δεν είναι υπόθεση κάποιων "τρελών" που βλέπουν διάφορα φώτα, είναι μονίμως εχθρικά και θέλουν να καταστρέψουν την χώρα του Τζών Γουέην (Μέρα Ανεξαρτησίας κλπ.)

Αν όμως ήταν πραγματικά εχθρικοί οι εξωγήινοι όπως δηλώνουν και πρώην αξιωματικοί θα ήταν υπόθεση λεπτών η κατάληψη και καταστροφή της γης !!

Άρα γιατί δεν την πέφτουν στην γη να τελειώνουμε μια και καλή με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες παγκόσμιους δυνάστες που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο και έχουν πηδήξει τους λαούς με τα χρέη από τις τράπεζες τους και όχι μόνο;;

Αν ήσουν εσύ εισβολέας λέμε τώρα που με ένα μόνο διαστημόπλοιο, όχι τα εκατοντάδες που έχουν εντοπιστεί και έχουν το μέγεθος της γης στον Ήλιο στον Κρόνο και αλλού που κατευθύνονται απ’ ότι διαδίδεται στο διαδίκτυο προς την γη, θα μπορούσες να εξουδετερώσεις όλο το αμυντικό σύστημα της γης σε λίγα λεπτά , θα έκανες επίθεση ή θα περίμενες ενισχύσεις ώστε με συνδυασμένες ενέργειες να μην πληρώσουν την νύφη οι άμαχοι της γης, μάλλον θα προτιμούσες το δεύτερο.

Γι’ αυτό υπομονή δύο χρόνια μείνανε μέχρι την έλευση των Σοφών κατά τους Μάγυας το 2012.
Το τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι τότε μας το λέει ξεκάθαρα από άλλη σκοπιά βέβαια ο Chris Hedges στο άρθρο του “Το σημείο μηδέν της συστημικής κατάρρευσης”

“Ο Aleksandr Herzen, μιλώντας πριν από έναν αιώνα σε μια ομάδα Αναρχικών για το πώς να ανατρέψουν τον Τσάρο, υπενθύμισε στους ακροατές του ότι δεν ήταν δουλειά τους να σώσουν ένα ετοιμοθάνατο σύστημα αλλά να το αντικαταστήσουν: "Λάθος θεωρούμε ότι είμαστε οι γιατροί. Είμαστε η ασθένεια. ".
Η αντίσταση πρέπει να αναγνωρίσει ότι η πολιτική και ο παγκόσμιος καπιταλισμός είναι νεκρός.
Πρέπει να σταματήσουμε να σπαταλάμε ενέργεια προσπαθώντας να τον μεταρρυθμίσουμε ή να προσφύγουμε σε αυτόν.
Αυτό δεν σημαίνει το τέλος της αντίστασης, όμως, σημαίνει πολύ διαφορετικές μορφές αντίστασης.
Αυτό σημαίνει ότι ενέργειές μας πρέπει να στραφούν στα μέσα για την οικοδόμηση βιώσιμων κοινοτήτων για να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη κρίση, γιατί δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να αντισταθούμε χωρίς μια κοινή προσπάθεια συνεργασίας.
Αυτές οι κοινότητες, αν υποχωρήσουν σε μια καθαρή μορφή επιβίωσης, χωρίς να συνδέονται μεταξύ τους σε ομόκεντρους κύκλους με μια ευρύτερη κοινότητα, καθώς το κράτος και ο πλανήτης, θα πτωχεύουν ηθικά και πνευματικά, οι δυνάμεις των πολυεθνικών εταιρειών θα παρατάσσονται εναντίον μας.
Όλες οι υποδομές που θα χτίσουμε, όπως στα μοναστήρια του Μεσαίωνα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις πνευματικές και καλλιτεχνικές παραδόσεις που αποτελούν μια κοινωνία των πολιτών, του ανθρωπισμού και του κοινού καλού όσο είναι δυνατόν.
Η πρόσβαση σε τμήματα γεωργικής γης θα είναι υψίστης σημασίας.
Θα πρέπει όμως να κατανοήσουμε, όπως έκαναν το μεσαίωνα μοναχοί, ότι δεν μπορούμε να μεταβάλουμε το ευρύτερο πολιτισμό γύρω μας, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, αλλά μπορεί να είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε την ηθική και τους κώδικες του πολιτισμού για τις γενιές μετά τη δική μας.
Η αντίσταση μας θα μειωθεί σε μικρές, συχνά ανεπαίσθητες πράξεις ανυπακοής, όπως αυτές που διατήρησαν την ακεραιότητά μας ανακαλύπτοντας τες στη μακρά νύχτα του φασισμού και του κομμουνισμού του 20ού αιώνα.
Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας από τις πιο δυσοίωνες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, όταν τα λαμπερά φώτα του πολιτισμού θα τρεμοσβήσουν και θα χαθούν για δεκαετίες, εάν όχι αιώνες, στη βαρβαρότητα.........”

Zero Point of Systemic Collapse

Δεν υπάρχουν σχόλια: