Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Battle: Los Angeles-Skyline η Παγκόσμια ελίτ έκανε την επιλογή της





Σημ.axinosp:Η παγκόσμια ελίτ έκανε την επιλογή της, τα αφεντικά που δρουν υπόγεια στις γνωστές μυστικές εταιρείες και οργανώσεις, αποφάσισαν την μη συνεργασία του Πλανήτη και την μη συμμόρφωση, σε αυτούς που έρχονται όπως φαίνονται τα πράγματα και κυκλοφορούν στο Ηλιακό μας σύστημα !!(πάρτε μια γεύση εδώ,εδώ,εδώ και εδώ)

Το να δείχνετε κύριοι του Χόλυγουντ ταινίες με εισβολή εχθρικών εξωγήινων, εντάξει, το καταλαβαίνω πουλάει, αλλά πολύ καταστροφή βρε αδελφάκι μου, νισάφι πια.

Άμα θέλανε κάποιοι εκτός γης να μας κάνουν εισβολή θα τους σταματούσαν οι Πεζοναύτες των ΗΠΑ τρομάρα τους, ούτε μισή ώρα, αντίσταση δεν θα μπορούσαν να προβάλουν και αυτό είναι διατυπωμένο από επίσημα Αμερικάνικα ντοκουμέντα και αναλύσεις την δεκαετία του 1950 και 60.

Οι εκτός γης ξέρουν ότι κάποια καταστροφή πλησιάζει να χτυπήσει τον πλανήτη μας και κατά πως φαίνεται έρχονται μάλλον (το μάλλον να το βάλουμε με πολλά ερωτηματικά!!)να βοηθήσουν,

Το Χόλυγουντ δείχνοντας αυτές τις ταινίες προσπαθεί να πείσει τους Αμερικάνους και όχι μόνο τελικά, να συνεχίζουν την μακρά, ηλίθια παράδοση της Άγριας Δύσης και ότι αυτοί είναι πάση θυσία οι κακοί που πρώτα πυροβολάμε και μετά ρωτάμε όπως έλεγε o πρώην Καναδός υπουργός Άμυνας Paul Hellyer σε συνέδριο Εξωπολιτικής, για την συμπεριφορά των Αμερικάνων σε σχέση με τα ΑΤΙΑ..


"Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούv πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου, αφού ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήιvους. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να εμπλακούμε σε ένα Διαγαλαξιακό πόλεμο χωρίς καμία προειδοποίηση. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας."

Μόνο που αυτή τι φορά δεν έχεις, να κάνεις με κακούς Ινδιάνους και αυτοί που έρχονται , θα σας ξεσκίσουν, άμα κάνετε καμία βλακία και τους επιτεθείτε.

Είναι σαν μια περίπτωση πχ σε ένα πρωτόγονο πολιτισμό με τα σημερινά δεδομένα κάπου σε κάποιο νησί, έχουμε εκρήξεις ηφαιστείου και εσύ όταν αρχίζεις με εντολή του Θρησκευτικού Ιερατείου να κάνεις ανθρωποθυσίες για να κατευνάσεις το ηφαίστειο και όταν έρχονται τα Ηνωμένα Έθνη με τα ελικόπτερα για να σου εκκενώνει το νησί, ή να χρησιμοποιήσει τεχνολογικά προηγμένα μέσα, για να σταματήσει την λάβα, εσύ να την πέφτεις στους σωτήρες σου με βέλη και ακόντια, γιατί διαλύσανε την πολιτική, οικονομική και θρησκευτική σου εξουσία πάνω στους κατοίκους του Νησιού.

Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας , σε αυτά είναι μανούλα το Χόλυγουντ με τις ταινίες που έχει ετοιμάσει, όχι σε αυτό που θα σας πούμε εμείς και θα σας μιλήσουμε με γεγονότα, δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που θα έρθει και θα μας σκάσει στην μούρη το 2012, θέλουμε δεν θέλουμε.

Πιστεύεις ή δεν πιστεύεις στα ΑΤΙΑ και την ευφυή ζωή στο Σύμπαν, οποιασδήποτε πολιτικής ιδεολογίας και να είσαι, οποιαδήποτε Θρησκευτικό δόγμα και αν πιστεύεις, σε οποιαδήποτε κοινωνική διαστρωμάτωση και αν ανήκεις, αυτό που θα βιώσεις στα χρόνια που έρχονται ανάμεσα στο 2012 με 2013 θα είναι πρωτόγνωρα.

Οι μόνοι που θα γλυτώσουν είναι αυτοί που δεν έχουν βαρίδια όχι στα πόδια αλλά στο μυαλό.

Μα θα μου πείτε αυτό είναι εφέ του Χόλυγουντ για να πουλήσει μέσω τρόμου εισιτήρια στα Αμερικανάκια και όχι μόνο, για μια ακόμη απειλή στις τόσες που μας έχουν απειλήσει με το αζημίωτο. Εν μέρει σωστή η άποψη, αλλά υπάρχει κάτι καινούργιο στον Ορίζοντα!!

Κατά αρχή να ξεκαθαρίσουμε κάτι , πρέπει να είσαι πολύ βλάκας, όταν βλέπεις σημάδια ενός γεγονότος που έρχεται και εσύ δεν κάνεις τίποτα.

Το λέω αυτό γιατί, ποιος περίμενε πριν μερικές χιλιάδες χρόνια μια «Υπερδύναμη» της εποχής, να καταστραφεί σε μία μέρα από δυνάμεις πέραν κάθε φαντασίας και να μην μπορέσει, ποτέ να συνέλθει.

Μιλάω για την Μινωική Κρήτη Υπερδύναμη της εποχής εκείνης, που η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης κατάστρεψε, όχι μόνο την Σαντορίνη αποικία των Μινωιτών, αλλά το τσουνάμι των 150 μέτρων (!!) που επακολούθησε μετά την έκρηξη, κατάστρεψε, εκτός από την Κρήτη, όλα τις παράλια του Αιγαίου και όχι μόνο, φτάνοντας η δύναμη καταστροφής του τσουνάμι μέχρι την Κορσική .

Δεν μπορούσαν να γλυτώσουν οι Μινωίτες, από το τσουνάμι, σημαίνοντας συναγερμό σε όλες τις πόλεις της Κρήτης αλλά και σε αυτές του Ελληνικού Αρχιπελάγους που έλεγχαν;
Μπορούσαν, απλά αγνόησαν τα σημάδια και τις αναφορές των ίδιων τους των υπηκόων, που είχαν έλθει από την Σαντορίνη λίγο πριν την έκρηξη του ηφαιστείου.

Θες ο Μοναρχικός κρετινισμός που δέρνει διαχρονικά τους ηγήτορες αυτούς, θες το Θρησκευτικό Ιερατείο που καθησύχασε τον κόσμο, η καταστροφή έγινε και ο Μινωικός πολιτισμός από ένα “καπρίτσιο” της φύσης, έγινε παρελθόν.

Η ανθρωπότητα για να συνέλθει από το τσουνάμι πέρασαν εκατοντάδες χρόνια, μάλιστα ο Πλάτωνας μας αναφέρει στον “Τίμαιο”, ότι η Αθήνα έγινε λεπτόγειος, δηλαδή το τσουνάμι, κατάστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του, αφού ξήλωσε και το χώμα, εκτός από τα σπίτια και τους ανθρώπους.

Η αναφορά μου σε αυτή την Βιβλική Καταστροφή έγινε επειδή, αν δεν πάρεις σοβαρά μια απειλή που έρχεται, τότε εσύ ο ίδιος θα είσαι ιστορία και ότι έχεις κάνει σε αυτό το Πλανήτη θα ανήκουν απλά στην σφαίρα του Μύθου.

2012

Μια χρονιά γεμάτη μυστήριο, φόβο, χρήμα, άρνηση και μπόλικη ΜΑΛΑΚΙΑ παραφιλολογίας, που ψάχνεις να βρεις που στα σκατά είναι η αλήθεια και τι να κάνουμε, αν υπάρχουν κίνδυνοι και τρόπος να σωθείς, αν κάτι ισχύει από όλα αυτά.

Ας πούμε ότι δεν συμμερίζομαι απόλυτα το ημερολόγιο των Μάγυας, παρόλο που τα παλικάρια αυτά είχαν μια ψύχωση με τον χρόνο και την αστρονομία μιας και είχαν τρία διαφορετικά ημερολόγια για την μέτρηση του χρόνου τους, ανάλογα με τις ανάγκες του πολιτισμού τους.
Πέστε λοιπόν, ότι οι Μάγυα του 600 π.Χ. έκαναν λάθος, γιατί κάποιες φωνές στο Διαδίκτυο είπαν ότι και το 2000 με την αλλαγή της χιλιετίας εκτός από το μπλοκάρισμα με τον υιό των υπολογιστών, είχαν μιλήσει και για πλανητική καταστροφή με βάση τα ημερολόγια των Μάγυας (αν και εγώ δεν το θυμάμαι ), βέβαια μας είχαν μιλήσει τότε πολύ για τις προφητείες του Νοστράδαμου (άλλου αρχιπαπάρα αυτού), αλλά , τίποτα δεν έγινε από όλα αυτά τα σενάρια καταστροφής και δευτέρας παρουσίας.

Οι ίδιοι κύκλοι μας έχουν ζαλίσει με την συνομωσιολογία, για το 2012 για Νουμπίρου, για Μάγυας, για Νοστράδαμο, αυτός είναι πάντα old time classic, για Βαβυλώνιους, Ασύριους, Εβραίους, Κινέζους, Ινδούς, Αφρικανούς Ντόγκον(αυτοί έχουν απευθείας κονέ με Σείριο Α, Β), ακόμα δεν παραλείψανε φυσικά τους Αρχαίους Έλληνες και τους Ολύμπιους Θεούς που έρχονται ξανά τίγκα στα ανώτερα τεχνολογικά όπλα να συντρίψουν , Εβραίους Μογγόλους και κάτι σαυροειδή αποστάτες που ζούνε στην Μέση γη.
Την έχουν βάψει οι Καλικάτζαροι και τα λοιπά ξωτικά, αν αυτούς εννοούν.

Βέβαια όλα αυτά τα άτομα που έχουν μπλέξει Δωδεκάθεο με Χριστιανισμό και ΑΤΙΑ μόνο κακό κάνουν σε αυτούς που πραγματικά θέλουν νηφάλια να σταθμίσουν και να βρουν τι επιτέλους θα γίνει το 2012.

Τι περιμένουμε πραγματικά το 2012 να συμβεί.

Πρώτα από όλα ανάμεσα 22 Σεπτεμβρίου 2012 και 15 Μαΐου 2013 η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε επίσημα"Nasa warns solar flares from 'huge space storm' will cause devastation"(Η Nasa προειδοποιεί ότι οι ηλιακές εκλάμψεις από την "τεράστια διαστημική θύελλα" θα προκαλέσουν καταστροφή), "πρέπει να προετοιμαστούμε για ενα μοναδικό Ηλιακό φαινόμενο"("To Prepare For A Once In A Lifetime Solar Event" μας λέει ο Dr Richard Fisher, υπεύθυνος της NASA's στο Heliophysics Division "ξέρουμε ότι αυτή έρχεται(η ηλιακή καταιγίδα) αλλά δεν ξέρουμε πόσα άσχημα θα είναι",..."θα μπορούσε να χτυπήσει όλη τη χώρα θα μπορούσε να είναι περισσότερο από αυτό".
Ο συγκεκριμένος επιστήμονας παραδέχεται στο παρακάτω βίντεο πως η Αμερικάνικη Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για το χάος που θα προκληθεί φυσικά, στέλνοντας τον Καπιταλισμό και τον σύγχρονο πολιτισμό του πλανήτη στα χρονοντούλαπα της Ιστορίας.
Mας λένε ότι η Μαγνητόσφαιρα της γης στο ύψος του Ισημερινού έχει μια τεράστια τρύπα, βάλε και την μυστήρια κατάρρευση της Θερμόσφαιρας που ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ στις 15 Ιουλίου 2010 τότε το κυδώνι έδεσε !!


Όπως ανέφερε και ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας θα καταστραφούν τα ηλεκτρικά δίκτυα παραγωγής και διανομής ρεύματος, δορυφόροι, επικοινωνίες, αλλά και ότι είναι ηλεκτρονικό (αυτοκίνητα, φορτηγά, πλοία, αεροπλάνα κομπιούτερ, κινητά και σταθερά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, φυσικά μην ξεχνάμε την παροχή νερού), κοινώς θα ξαναγυρίσουμε όπως ήμασταν στην προβιομηχανική Βικτωριανή εποχή με την σύγχρονη τεχνολογία, που έχει συνηθίσει να απουσιάζει παντελώς.
Το μόνο καλό με τις ηλιακές καταιγίδες είναι η παγκόσμια διαγραφή χρεών, μιας και τα κομπιούτερ των Τραπεζών θα καταστραφούν μαζί με τα υπόλοιπα υπολογιστικά συστήματα που θα είναι on-line.
Το μέγεθος της καταστροφής είναι σε αμφισβήτηση ανάμεσα στους επιστήμονες, και όχι αν θα γίνει η μη, αυτή η καταστροφή.
“Many forecasters believe Solar Cycle 24 will be big and intense. Peaking in 2011 or 2012, the cycle to come could have significant impacts on telecommunications, air traffic, power grids and GPS systems. (And don't forget the Northern Lights!) In this age of satellites and cell phones, the next solar cycle could make itself felt as never before.”NASA

Επίσης το Ηλιακό μας σύστημα μπαίνει τώρα(!!) σε ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό νέφος μεγέθους 30 ετών φωτός όπως ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου του 2009 , το οποίο αποτελείται από άτομα υδρογόνου και ήλιου και με θερμοκρασία του Νέφους να κυμαίνεται στους 6.000 Κελσίου(!!).
“Astronomers call the cloud we're running into now the Local Interstellar Cloud or "Local Fluff" for short. It's about 30 light years wide and contains a wispy mixture of hydrogen and helium atoms at a temperature of 6000 C.”
Αυτό μπορεί εκτός από το φαινόμενο του θερμοκηπίου που θα βαρέσει κόκκινο, λόγω της θερμοκρασίας του ίδιου του νέφους , να αυξήσει δραματικά τις Ηλιακές καταιγίδες σε τέτοιο τρομακτικό βαθμό που οι Ηλιακές καταιγίδες του 1859 να θεωρούνται απλά βραχυκύκλωμα.

Να μην μιλήσουμε το τι μπορεί να προκαλέσει λόγω του Ηλεκτρομαγνητικού νέφους αυτού μια πιθανή αναστροφή πόλων του πλανήτη μας σε αυτές τις συνθήκες, αλλά και μια πιθανή αναστροφή μαγνητικών πόλων του Ήλιου.

Ένα άλλο φαινόμενο το οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει και το έχω επισημάνει εδώ, “Είναι δυνατόν, ο έντονος ηλιακός άνεμος να μας αναγκάσει να αισθανθούμε εξωσωματικές εμπειρίες. Οι μορφές ζωής στο σύμπαν είναι αντικείμενα ενέργειας μηδενικού σημείου Ζero Point Energy Modules (ZPEM) και η φύση τους είναι ηλεκτρομαγνητική με συγκεκριμένες συχνότητες ταλάντωσης. Η ακραίες ηλιακές καταιγίδες από τον ήλιο μπορεί να προκαλέσει στις ZPEM μορφές πάνω στη γη το φαινόμενο να χάσουν την φυσική τους σύνδεση με το σώμα τους καθώς η φυσική τους συχνότητα ταλάντωσης, θα διαταραχθεί.
Στην περίπτωση αυτή θα βιώσουμε για ένα έτος περίπου κάτι καταπληκτικό με την εξωσωματική εμπειρία. Ας ελπίσουμε ότι, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί. Ο ηλιακός άνεμος μπορεί να μην είναι τόσο έντονος και η Μαγνητόσφαιρα της γης θα είναι σε θέση να μας προστατεύσει.
Εάν η συνείδησή μας “πετάξει” έξω από το σώμα μας το 2012 για προσωρινό χρονικό διάστημα λίγων χρόνων, όλα τα ανθρώπινα όντα θα ανησυχούν λιγότερο για τον υλικό κόσμο και θα επικεντρωθούν περισσότερο στις πνευματικές τους ανάγκες. Ο κόσμος μπορεί πραγματικά να γίνει ένα πολύ ειρηνικό μέρος..”
Επίσης έχω βάλει και ένα βίντεο στα Ελληνικά για να περιγράψει το τι θα γίνει.

Πάρτε υπόψιν και το άρθρο που λέει «Θιβετιανοί μοναχοί με ενόραση βλέπουν εξωγήινες δυνάμεις να σώζουν τον πλανήτη από την αυτοκαταστροφή το 2012"

Κοινώς ο Νιμπίρου αν υπάρχει αυτός ο πλανήτης, που κάποιοι μας ζάλισαν ότι θα πλησιάσει κοντά στην γη “θα μας κάνει ένα πλανήτη κουλουβάχατα στις 17 Απριλίου του 2013 και όπως λέει ο αρθρογράφος, θα σταματήσει την περιστροφή της Γης για έξι μέρες, καθώς αυτός θα πλησιάζει τον πλανήτη μας προκαλώντας μια αναστροφή πόλων μούρλια με ότι σημαίνει αυτό σε σεισμούς, ηφαίστεια, τσουνάμι κλπ. κλπ., “τον έχουμε για πλάκα, με αυτά που επίσημα αναμένονται.

Τώρα αν στις 21-12-2012 μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου σας νοιάζει καθόλου εσάς, ή σας βρίσκει παγερά αδιάφορους τι θα γίνει με τα ζώδια σας, γιατί μάλλον για άλλα θα τρέχουμε να προλάβουμε και αυτά θα είναι μάλλον η ίδια μας η ζωή και η οικογένεια μας.

1 σχόλιο:

atax είπε...

φιλε, πρεπει να διαβασεις το promethea του alan moore.
Μπορείς να το κατεβασεις εδω

http://thepiratebay.org/torrent/3370021/Alan_Moore__s_Promethea_(complete_series)

καλη συνεχεια