Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως η 20η Σεπτεμβρίου του 2011, την Τρίτη, θα είναι η ημέρα χρεοκοπίας της Ελλάδας;

Πιθανότερο σενάριο η στάση πληρωμών θα συντελεστεί μέσα στο Δεκέμβριο

Εάν η χρεοκοπία της Ελλάδας φαίνεται πλέον αναπόφευκτη 20η Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι είναι μία καλή ημερομηνία…μεταδίδουν ορισμένα ξένα μέσα (www.zerohegde.com) αλλά κατά την άποψη μας το πιθανότερο για την στάση πληρωμών της Ελλάδος είναι ο Δεκέμβριος του 2011 αν τελικώς συμβεί άποψη που έχουν διατυπώσει πολλοί ξένοι αναλυτές.

Τι θα γίνει τότε;
Στις 20 Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν οι πληρωμές δύο τοκομεριδίων αξίας 769 εκατ. ευρώ. Το ένα είναι του ομολόγου λήξεως 2037 (4,5%) και το άλλο του ομολόγου λήξεως 2040 (4,6%). Έτσι εάν το ΔΝΤ καθυστερήσει την πληρωμή του, τότε η Ελλάδα θα πρέπει μέχρι την Τρίτη να έχει εξασφαλίσει αυτήν την πληρωμή.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στις 20 Σεπτεμβρίου αρχίζει και η διήμερη συνάντηση του ΔΣ της Fed, όπου και αποφασιστεί η νέα νομισματική πολιτική…
Στις 20 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να ανανεωθούν (;) και τα συμβόλαια CDS, καθώς στις 21 του μήνα λήγουν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις οι πιστωτές δεν θα προχωρήσουν στην πώληση τους, αλλά στην ανανέωση, ώστε να επεκτείνουν την προστασία τους. Αν όμως υπάρξει στάση πληρωμών την Τρίτη τότε η ενεργοποίηση τους μπορεί να υπάρξει, εάν χαρακτηριστεί πιστωτικό γεγονός.
Τέλος, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι ο Γ. Παπανδρέου ακύρωσε το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, στο οποίο την… Τρίτη θα συναντιόταν με την ηγεσία του ΔΝΤ. Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές η παρουσία του πρωθυπουργού στη χώρα είναι απαραίτητη ώστε να υπάρξει ηρεμία στις αγορές και στην κοινωνία…

Bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Λες...;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: