Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Κούρεμα 60% στο ελληνικό χρέος θέλει η Μέρκελ

Οριστική λύση την Τρίτη στο τετ-α-τετ Παπανδρέου με την καγκελάριο


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα δειπνήσουν την Τρίτη το βράδυ, στο Βερολίνο, για να συζητήσουν την τελική λύση στο ελληνικό αδιέξοδο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η γερμανική πολιτική και οικονομική ελίτ έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται μια δραστική διαγραφή χρέους, ύψους 60%. Το περίφημο plan B, που στην πράξη σημαίνει «ελεγχόμενη χρεοκοπία εντός ευρώ», προβλέπει κάλυψη από τους εταίρους των δανειακών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, αλλά και αναχρηματοδότηση των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων. Το κλειδί της λύσης είναι το σκληρό δημοσιονομικό πρόγραμμα στην Ελλάδα - που προκαλεί, ήδη, κοινωνικές αντιδράσεις και πολιτική ένταση. Με την εφαρμογή του, πάντως θα είναι, πλέον, δυνατή η παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος, για να καλύπτονται οι εσωτερικές υποχρεώσεις, χωρίς εξωτερική βοήθεια
Ισοτιμία
Σημ.axinosp:Βρε βρε βρε, όσο περνάει ο καιρός μας "χαρίζουν" και μέρος του χρέους!! Όσο πλησιάζει η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία που θα συμπαρασύρει όλο το γνωστό Αγγλοσαξονικό Νομισματκό μοντέλο του Καπιταλισμού, τόσο θα αυξάνονται τα ποσοστά "κουρέματος" του χρέους, λίγο ακόμα και όχι μόνο θα μας χαρίσουν όλο το χρέος αλλά θα μας δίνουν και λεφτά από πάνω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: