Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αλ. Τσίπρας: Η συντεταγμένη πτώχευση του λαού έχει ήδη ξεκινήσει

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος τη Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας μετά την ψήφιση της τροπολογίας για το τέλος στα ακίνητα.

«Η συντεταγμένη πτώχευση του λαού μας έχει ήδη ξεκινήσει. Μια έκπτωτη στη συνείδηση της κοινωνίας κυβέρνηση και μια διαρκώς αυτογελοιοποιούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ψήφισε για μια ακόμη φορά ένα τελευταίο -μέχρι το επόμενο- αντιλαϊκό, αντικοινωνικό, αντισυνταγματικό χαράτσι», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Επισήμανε μάλιστα ότι συντριπτική πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών δεν δύναται να πληρώσει το ειδικό τέλος και δεν θα το πληρώσει.

«Και αν είναι πάνω από ένα εκατομμύριο οι συμπολίτες μας που δεν θα το πληρώσουν, τότε να δούμε ποιανού θα κοπεί το ρεύμα, του λαού μας ή της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου», κατέληξε.

Ναυτεμπορική
Σημ.axinosp:Εσύ Τσίπρα το ρόλο σου, συνεχίζεις να τον παίζεις, εισπράττοντας κατοχικούς μισθούς από το κοινοβούλιο, δίνοντας δημοκρατικό άλλοθι στην χούντα του ΠΑΣΟΚ !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει εξασφαλίσει τη σύνταξη το παιδί,θέλει άλλη μία εκλογή...