Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως η καθυστέρηση της δόσης συνδέεται με την προετοιμασία για ελληνική χρεοκοπία;

Όντως προετοιμάζεται η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, γι’ αυτό και καθυστερεί η εκταμίευση της 6ης δόσης στην Ελλάδα;, αναρωτιέται η γερμανική έκδοση των Financial Times, η οποία και αποκαλύπτει ότι περίφημο "plan B" συνεχίζει να υφίσταται.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ορισμένες πηγές από την κυβέρνηση της Γερμανίας υπογραμμίζουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, αφού περάσουν οι αλλαγές στον EFSF, η τρόικα να μην δώσει το πράσινο φως για την επόμενη δόση και η χώρα να οδηγηθεί σε ελεγχόμενη χρεοκοπία.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι το plan B των Γερμανών, αν και ακόμη έχει παρουσιαστεί ως πληροφορίες και όχι ως επίσημο σχέδιο, προβλέπει «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50%, αύξηση των κεφαλαίων του Ταμείου διάσωσης (EFSF) στα 2 τρισ. ευρώ και επανακεφαλαιοποίηση τραπεζών για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της Ελλάδας.
Το σχέδιο αναμένεται να περιλαμβάνει τον τετραπλασιασμό (από τα 440 δισ. ευρώ) της δύναμης πυρός του EFSF, μέσω μίας συμφωνίας που θα επιτρέπει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να δανείζει και εκείνη τις υπερχρεωμένες χώρες. Το EFSF θα μπορούσε να αναλάβει το βασικό ρίσκο του δανεισμού προς τις κυβερνήσεις που δυσκολεύονται να δανειστούν από τις συνήθεις εμπορικές πηγές.

bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Μήπως τα λαμόγια ετοιμάζονται να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: