Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Π. Ρουμελιώτης: Το ΔΝΤ γνώριζε ότι δεν θα πετύχει το πρόγραμμα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο γνώριζε ότι το πρόγραμμα δεν θα πετύχει στην Ελλάδα, δηλώνει στην εφημερίδα "The New York Times" ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και σήμερα μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος στην Τράπεζα Πειραιώς.

"Γνωρίζαμε στο Ταμείο από την αρχή πως αυτό το πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοσθεί, καθώς δεν είχαμε ούτε ένα επιτυχές παράδειγμα", σημειώνει ο κ. Ρουμελιώτης σύμφωνα με την εφημερίδα.


Ο ίδιος επισημαίνει ότι καθώς η Ελλάδα είναι στην Ευρωζώνη, δεν μπορεί να υποτιμήσει το νόμισμα της για να βοηθήσει να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της όπως ενθαρρύνονται να κάνουν άλλες χώρες που εντάσσονται σε προγράμματα του ΔΝΤ.

Την ίδια στιγμή αναφέρει ότι η τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές επιδράσεις που θα είχε το φάρμακο της στην ελληνική οικονομία.

"Το επιχείρημα που συνήθως χρησιμοποιείται από την τρόικα για να ασκήσει κριτική στην Ελλάδα – και για να αγνοήσει τα δικά της λάθη – είναι πως η βαθιά ύφεση οφείλεται στη μη εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων", δηλώνει ο κ. Ρουμελιώτης.

Αν και η Αθήνα απέτυχε οικτρά στο συγκεκριμένο μέτωπο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες περικοπές συνέβαλαν στο καθοδικό σπιράλ αποδεκατίζοντας την οικονομική ζήτηση εντός της Ελλάδας, αναφέρει.
Σημ.axinosp:"Δεν υπάρχει ούτε ένα επιτυχές παράδειγμα",  όπου πέρασε το ΔΝΤ, στάχτη και αποκαΐδια. Φυσικά όλο το πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει με Θρησκευτική ευλάβεια τις προσταγές του, αγνοώντας τις εκκλήσεις για έξοδο από το Νταχάου του ΔΝΤ. Όταν όμως ο Κοσμάκης τρελαμένος θα σας δίνει τα άντερα στο χέρι, τότε θα είναι αργά για το πολιτικό προσωπικό της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: