Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Στρατιωτικό πραξικόπημα, επιστροφή στη δραχμή και ελληνοτουρκικό πόλεμο προβλέπει δημοσίευμα της ρώσικης εφημερίδας Pravda


Στρατιωτικό πραξικόπημα μέσα στο 2012, επιστροφή στη δραχμή και Ελληνοτουρκικό πόλεμο, προβλέπει άρθρο του δημοσιογράφου Στανισλάβ Μίσιν-που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη-στην Ρωσική εφημερίδα Pravda.
Σύμφωνα με το Ρώσο δημοσιογράφο η Ελλάδα θα βγεί απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν.
Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια. Οι Βορειοελλαδίτες θα ενισχυθούν με εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας ασθενώς όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα, αν και πολύ πιο αργά από ό, τι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποσπαστούν λόγω μιας γενικής εξέγερσης των Κούρδων και των συνεχών έντονων συγκρούσεων στο βόρειο Ισραήλ. Η Ρωσία παρά το γεγονός ότι στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη τελικά θα επέμβει και θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.
Έως το τέλος του έτους, οι Τούρκοι θα έχουν φτάσει στο βόρειο Ισραήλ και θα αντιμετωπίζουν συνεχή ανταρτοπόλεμο από την Συρία. Θα έχουν χάσει το ανατολικό ήμισυ της χώρας τους από Αρμενικές και Κουρδικές δυνάμεις, ενώ η Ρωσία θα τους καταπατήσει φτάνοντας στα περίχωρα της Άγκυρας. (Οι Τούρκοι) Θα εξακολουθούν να κατέχουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχουν αποσυρθεί από την κεντρική Ελλάδα και θα είναι υπό συνεχή επίθεση από τα βόρεια από τις Ελληνικές, τις Σερβικές και τις Βουλγαρικές δυνάμεις. Επίσης, θα έχουν χάσει την Κύπρο από τις δυνάμεις της Νότιας Κύπρου και δεν θα μπορέσει να τις ανακτήσει λόγω των υπολοίπων μετώπων.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Αυτό με το πόλεμο με Τουρκία, μου άρεσε περισσότερο, βλέπεις οι συντάκτες του άρθρου , μπροστά στην επιστροφή της δραχμής θα πουν ότι συνωμοσιολογική  παπαριά τους κατέβει στο κεφάλι με ολίγο Pravda, ολίγον Παΐσιο.
Τα κεφάλια μέσα, βγάλτε όλοι το σκασμό και πληρώστε φόρους και χαράτσια τώρα, που τα θέλει η Τρόικα !!  

1 σχόλιο:

χατζιαβάτης είπε...

Πέρα από την πλάκα,
η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης πρόκειται να αποτύχει.
Όσο και να το «τρενάρουν», θα έρθει η ώρα που ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι.

Τότε η εξουσία θα πρέπει να κάνει κάτι
για να αποπροσανατολίσει τα χαϊβάνια που την ανέδειξαν.

Ένα νέο (ξανά) στημένο Γιουρο-ποδόσφαιρο-μπάσκετ κλπ, η άλλο «εθνικό μεγαλείο»,
θα τους βολέψει.

Αν αυτά όμως δεν πιάσουν, υπάρχει πάντα και το χαρτί του «εθνικού κινδύνου».

Η Θάτσερ, με αυτό, μετατράπηκε από την πιο μισητή και αποτυχημένη πρωθυπουργό,
σε σύμβολο της χώρας.
Και ο Μπους Τζούνιορ, από βλάκας του χωριού,
έγινε υπερασπιστής του έθνους.

Να μην εκπλαγεί κανείς, αν κάποιο μέρος, από αυτά τα τρελά σενάρια,
κάποια στιγμή, γίνει πραγματικότητα.