Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


ΑΘΗΝΑ 2/7/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι

Κυβέρνηση και Διοίκηση του ΟΑΕΕ καταδικάζουν χιλιάδες συναδέλφους ακόμα και σε θάνατο.

Αδιαφορούν για τα χιλιάδες λουκέτα που καθημερινά μπαίνουν στην αγορά.
Αδιαφορούν για την αδυναμία που έχουμε στο να καλύψουμε βασικές καθημερινές ανάγκες μας.
Αδιαφορούν που εκατοντάδες χιλιάδες συνάδελφοι μας (περισσότεροι από 400.000) αδυνατούν, λόγω αναδουλειάς, να πληρώσουν τις τρέχουσες και τις προηγούμενες εισφορές, με αποτέλεσμα να είναι ανασφάλιστοι.

Καταγγέλλουμε την απάνθρωπη αντιμετώπιση της Διοίκησης του ΟΑΕΕ και της Προέδρου του Κας ΚΩΤΙΔΟΥ στο αίτημα του Συλλόγου για θεώρηση του βιβλιαρίου ασθενείας σε συνάδελφο, που το τελευταίο δίμηνο πάσχει από σοβαρότατη ασθένεια που χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση και δεν είναι ασφαλιστικά ενήμερη.
Παρ’ όλο που με απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού είχε γίνει αποδεκτό το αίτημα μας αυτό, παρά του ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος για 28 συναπτά έτη πλήρωνε ανελλιπώς τις ασφαλιστικές της εισφορές, επειδή το τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο λόγω της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται, της αναδουλειάς, των υπέρογκων φόρων, χαρατσιών και ασφαλιστικών εισφορών και αδυνατώντας να πληρώσει τις ασφαλιστικές της εισφορές έμεινε ακάλυπτη ως προς την περίθαλψη.
Αντί η Πρόεδρος του οργανισμού να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΔΣ ως όφειλε, σαν γνήσιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης και εκφραστής του πιο απάνθρωπου κατεστημένου, πεισματικά αρνήθηκε τη θεώρηση του βιβλιαρίου ασθενείας προβάλλοντας το «γράμμα του νόμου».
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Η αναλγησία τους δεν έχει όρια.
Με βάση το «γράμμα του νόμου», ο βιοπαλαιστής επαγγελματοβιοτέχνης, έμπορος, εργαζόμενος ή άνεργος που αδυνατεί να πληρώσει λόγω της μιζέριας που τον οδήγησε η βάρβαρη πολιτική τους, πρέπει να πεθάνει.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας πιο οργανωμένα, πιο δυναμικά μέσα από τον Σύλλογό μας και στις γειτονιές της Αθήνας, με τις λαϊκές επιτροπές μαζί με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, ώστε το δικαίωμα στην υγεία να γίνει καθολικό και δωρεάν για όλο το λαό.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους – μικρούς εμπόρους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ασφάλιση τους , να συσπειρωθούν στο σύλλογο μας.
Με τον ενωμένο αγώνα μας θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα στην υγεία και την περίθαλψη.
Θα προχωρήσουμε σε κάθε είδους κινητοποίηση προκειμένου να μην μείνει κανένας συνάδελφος χωρίς ασφαλιστική κάλυψη ανεξάρτητα από χρέη στον ΟΑΕΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                            ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ           ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: