Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

CNBC: Κίνδυνος να μην πληρωθούν συντάξεις και μισθοί την επομένη Παρασκευή

Με ένα δημοσίευμα που έχει ήδη ξεπεραστεί από τις εξελίξεις και αγγίζει τα όρια της υπερβολής επανέρχεται το CNBC, λέγοντας ότι " πολλές εκθέσεις  αναφέρουν ότι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας θα μείνει από χρήματα αν δεν λάβει σύντομα μια " γενναία " επιταγή από την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Μάλιστα ο ευφάνταστος ρεπόρτερ του αμερικάνικου δικτύου αναφέρει ότι  κάποιοι λένε ,την  επόμενη Παρασκευή που είναι προγραμματισμένη η πληρωμή συντάξεων και μισθών του δημοσίου τα ταμεία του κράτους θα είναι άδεια.
Στο ίδιο δημοσίευμα ο συντάκτης αναφέρει ότι αυτή την στιγμή οι διεθνείς επενδυτές είναι δύσκολο να γνωρίζουν πότε το Ελληνικό δημόσιο θα στερέψει από μετρητά αφού και ο νέος υπουργός Οικονομίας δεν το γνωρίζει .

Το CNBC αναφέρεται στην  πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο ο Γ. Στουρνάρας και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η επόμενη δόση της βοήθειας απο την ΕΕ και το ΔΝΤ θα είναι "δύσκολη".

Οι υπουργοί οικονομικών στο Eurogroup , συνεχίζει ο Έλληνας υπουργός οικονομίας στην ίδια συνέντευξη ,ότι "ζήτησαν να φέρει η Ελλάδα το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής στο χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί  πριν συζητηθεί οτιδήποτε άλλο"

Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δέχεται σημαντική  πίεση από την αξιωματική αντιπολίτευση 
Σημ.axinosp:Μπορεί να μην είναι αυτή την Παρασκευή αλλά το σκηνικό τρόμου όλο και πλησιάζει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: