Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μαdonna: "Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε" !




Η Madonna αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομά της και την επίδραση πoυ έχει στον κόσμο και να εκφράσει την άποψή της για την παγκόσμια οικονομική κρίση κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο στάδιο «Olympia» του Παρισιού.

Σε μια παύση του προγράμματός της, η βασίλισσα της ποπ αναφέρθηκε στις «τρομακτικές στιγμές» που βιώνει ο πλανήτης λόγω της κατάρρευσης των αγορών κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Ελλάδα. «Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε. Όλος ο κόσμος υποφέρει και φοβάται. Τι συμβαίνει όμως όταν ο κόσμος αισθάνεται φόβο; Γίνεται μη ανεκτικός. Ο διπλανός σου γίνεται δακτυλοδεικτούμενος... εσύ είσαι ο λόγος, το πρόβλημα, εσύ φταις! Να φύγεις”. Σαφώς και δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός. Δεν υπάρχουν άλλοι εχθροί. Ο εχθρός βρίσκεται μέσα μας».
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: