Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Μένει από «ρευστό» η Κύπρος

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην αγορά της Κύπρου καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξουν και πάλι οι τράπεζες. Οι έμποροι αδυνατούν να εφοδιάσουν τα καταστήματα τους καθώς κανείς από τους προμηθευτές δεν δέχεται επιταγές και οι καταναλωτές που παίρνουν χρήματα με το σταγονόμετρο από τα αυτόματα μηχανήματα των τραπεζών αγοράζουν μόνο τα απαραίτητα. 


Καύσιμα μόνο με μετρητά 


Ο κίνδυνος να «στεγνώσει» η αγορά είναι ορατός, όπως επίσης και η έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης. Παράλληλα αρχίζουν να τελειώνουν και τα καύσιμα παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις των αρμοδίων. 

«Οι πρατηριούχοι εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένοι να πωλούν τοις μετρητοίς και να αποφεύγουν τις πιστώσεις» σημειώνει ο σύνδεσμος πρατηριούχων που συνιστά ψυχραιμία. 

Η προσπάθεια των πρατηριούχων «είναι να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιστώσεις, για να μπορούν και οι πρατηριούχοι να διασφαλίσουν τη συνέχεια της λειτουργίας των πρατηρίων». 

Δεν θα κόβετε το ρεύμα 

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου διευκρινίζει ότι δόθηκαν οδηγίες σε όλα τα εμπλεκόμενα συνεργεία του Οργανισμού όπως αναστείλουν μέχρι νεωτέρας ειδοποιήσεως το πρόγραμμα διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για μη πληρωμή, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τις Τράπεζες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ, ορισμένες διακοπές που έγιναν το τελευταίο διήμερο δεν αφορούσαν διακοπή για μη πληρωμή «αλλά διακοπή παράνομης και αυθαίρετης σύνδεσης στο δίκτυο της Αρχής η οποία συνιστά ποινικό αδίκημα και για την οποία βέβαια δεν γίνεται η σχετική καταγραφή ενέργειας».

Αποστολή χρημάτων μέσω ταχυδρομείου 

Μόνο μέσω ταχυδρομείων μπορεί να γίνει η αποστολή χρημάτων από την Κύπρο σε άλλες χώρες. Γονείς που επιθυμούν να στείλουν εμβάσματα προς τα παιδιά τους που σπουδάζουν στο εξωτερικό σπεύδουν στα καταστήματα καθώς οι τράπεζες όπως είναι γνωστό θα παραμείνουν κλειστές τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. 

Real
Σημ.axinosp:Άρχισε το πανηγύρι της Αποκριάς !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: