Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Δήλωση - βόμβα Κύπριου Υπουργού για τις τράπεζες

Δεν πρόκειται να ξανανοίξουν οι τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Σωκράτης Χάσικος.

Δήλωση - βόμβα Κύπριου Υπουργού για τις τράπεζες
Όπως είπε μιλώντας στο Mega δεν γίνεται δεκτό το plan B της Κύπρου από την τρόικα και μάλιστα τόνισε ότι το πιο πιθανό είναι να μην ξανανοίξουν οι δύο τράπεζες αλλά να μπουν σε διαδικασία εκκαθάρισης.
Ανέφερε ότι αν ανοίξουν οι τράπεζες τότε θα πτωχεύσουν γιατί όλοι θα σπεύσουν να βγάλουν τα λεφτά τους.
Επεσήμανε ότι στελέχη της τρόικας επικοινώνησαν με την κυβέρνηση αμέσως μετά το ''όχι'' της Βουλής και τους είπαν να βρουν άμεσα λύση καθώς θα κοπεί η χρηματοδότηση.
Σημείωσε ακόμη ότι: "Αν είχα λεφτά στις δύο τράπεζες θα ανησυχούσα πολύ" τόνισε.
Όταν ρωτήθηκε τι θα γίνουν οι καταθέσεις που υπάρχουν στα δύο πιστωτικά ιδρύματα δεν έδωσε καμία απάντηση.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: