Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Γ.ΟΜΗΡΟΥ: "ΝΑ AΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ" Ετοιμάζονται στην Κύπρο για την ευρω-έξοδο


Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομήρου ουσιαστικά ζήτησε σήμερα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την έξοδο της χώρας από την ζώνη του ευρώ, λέγοντας ότι "Είναι ανάγκη να σχεδιασθεί και να υλοποιηθεί ο απεγκλωβισμός της Κύπρου από τα δεσμά της τρόικας άμεσα".
Μιλώντας στο 50ο Ετήσιο Συνέδριο της Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων, ο κ. Ομήρου είπε ότι «μεταξύ αποδοχής της ταπεινωτικής και εξουθενωτικής μεταχείρισης που θα οδηγεί σε συνεχή υποδούλωση το λαό και τη χώρα μας και της εξέτασης μιας άλλης στάσης και θέσης της Κύπρου, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας δισταγμός και καμιά αμφιταλάντευση».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η απόφαση του Eurogroup της 25ης Μαρτίου είναι εξοντωτική για την Κύπρο καθώς επιβάλλει την εξουθένωση των δύο «πνευμόνων» του χρηματοπιστωτικού συστήματος, τις δύο μεγαλύτερες κυπριακές τράπεζες, ενώ είπε ότι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα της Τρόικας, υπάρχει ο κίνδυνος η κυπριακή οικονομία να οδηγηθεί σε φαύλο κύκλο ύφεσης, ανεργία, κλείσιμο επιχειρήσεων, φτώχεια και κοινωνική δυστυχία.
Συμπλήρωσε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί παρά να συνδεθεί με τη μελλοντική διαχείριση του φυσικού πλούτου και τη λύση του Κυπριακού.

Σημειώνεται πως η τρόικα βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης του Μνημονίου που θα επιτρέψει τη συνομολόγηση της δανειακής σύμβασης της Κύπρου στα πλαίσια του μηχανισμού διάσωσης των 10 δισ. ευρώ.
Χθες ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις τόνισε ότι τα μέλη της τρόικας (ΕΕ, EKT και ΔΝΤ) βρίσκονται στη Λευκωσία για την ολοκλήρωση των τεχνικών λεπτομερειών της συμφωνίας και αναμένεται να αναχωρήσουν στις αρχές Απριλίου. Στη συνέχεια, το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ θα αποφασίσει για το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του Ταμείου στη δανειακή συμφωνία με τη Λευκωσία και όπως είπε ο Ράις, εκτιμά ότι αυτό δεν θα γίνει πριν το τέλος Απριλίου.
Οι πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου που αναζητούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ, όπως και η πλειοψηφία των Κύπριων πολιτών θέλουν να τεθεί το ζήτημα πριν έρθει για ψήφιση στην Βουλή το Μνημόνιο το οποίο είναι αμφίβολο έτσι ή αλλιώς αν θα ψηφιστεί...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Άντε να σας δούμε ρε κουμπάροι και μεις μαζί σας, με Κυπριακή Λίρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: