Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Γ. Κασουλίδης: Εξετάσαμε σοβαρά την έξοδο από το ευρώ

Έλλειψη αλληλεγγύης καταλογίζει ανοικτά στην Ευρωζώνη ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών Γιάννης Κασουλίδης σε συνέντευξή του στη γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung που δημοσιεύεται την Πέμπτη. H Λευκωσία μάλιστα έφτασε στο σημείο «να ζυγίσει σοβαρά την έξοδο από το κοινό νόμισμα» λέει ο υπουργός.

Η έξοδος, είπε, «ήταν ένα ενδεχόμενο που χρειάστηκε για λίγο να εξεταστεί σοβαρά την περασμένη εβδομάδα» είπε ο υπουργός στην εφημερίδα.

Αναφερόμενος στην στάση του Eurogroup, o υπουργός είπε: «Για να το πω ανοικτά, δεν αντιληφθήκαμε ως ευρωπαϊκή αλληλεγγύη την στάση του».

Όσον αφορά την στροφή στη Ρωσία, ο Κασουλίδης υποστήριξε το ταξίδι του κύπριου υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή στη Μόσχα. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα η Γερμανία ήθελαν τη συμμετοχή της Ρωσίας στο πακέτο» λέει.

Αναφορικά με τη μείωση του επιτοκίου του ρωσικού δανείου, ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι η Μόσχα προτίθεται να ρίξει το επιτόκιο στο 2,5% από το αρχικό 4,5%.


sigmalive
Σημ.axinosp:Το "ζύγισαν" σοβαρά για μερικά δευτερόλεπτα και μετά συνέχισαν ακάθεκτοι την καταστροφή της Κύπρου όλοι οι πολιτικοί μαζί !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: