Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΥΓ ΑΡΤΑΣ και το 625 Τ.Π. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κλείνουν οριστικά 6 κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων σε όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών το ΚΕΥΓ Άρτας και το 625 τάγμα πεζικού στα Ιωάννινα. Συνεπώς οι επόμενες ΕΣΣΟ που πρόκειται να καταταγούν σύντομα, δεν θα παρουσιαστούν στα δύο κέντρα εκπαίδευσης της Ηπείρου.
Τσαντίρι
Σημ.axinosp: Πριν μερικά χρόνια ο μικρός μου γιός με ρώτησε:
-Mπαμπά που πήγες φαντάρος ;
-Στο 3/40 Σύνταγμα Ευζώνων στο πέραμα στα Γιάννενα παιδί μου, εκεί που υπηρέτησε και ο δικός μου ο παπούς σαν Ευζώνος στους Βαλκανικούς το 1912-13!
Εκεί ήμουν αποθηκάριος Μεραρχίας και τροφοδοτούσαμε το 625 ΤΠ και την 8η Επιλαρχία στον ΛΕΜ που ηπηρετούσα.
Τώρα τι θα πώ στο παιδί ρε κοπρίτες γιουσουφάκια του ΔΝΤ ότι δεν υπάρχει αυτό το μέρος και το έβγαλα από το μυαλό μου, τζάμπα οι χιλιάδες ώρες σκοπιάς στα καύσιμα με κρύο και χιόνι, γαμώ την Wall Street σας και γαμώ την Goldman Sacks σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: