Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Νέες συγκρούσεις στα σύνορα Ταϊλάνδης – Καμπότζης

Νέες μάχες ξέσπασαν στα σύνορα μεταξύ Ταϊλάνδης και Καμπότζης, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός, τουλάχιστον, Ταϊλανδού στρατιώτη. Συνολικά οι νεκροί και από τις δύο πλευρές ανέρχονται σε 8 το τελευταίο διήμερο, το οποίο είναι και το πιο αιματηρό από τον Φεβρουάριο, όταν ο ΟΗΕ ζήτησε κατάπαυση πυρός.

Οι άνδρες του παραστρατιωτικού σώματος της Ταϊλάνδης και των ένοπλων δυνάμεων της Καμπότζης αντάλλαξαν πυρά στη ζούγκλα γύρω από τους ναούς Τα Μόαν και Τα Κράμπεϊ, περίπου 150 χλμ. νοτιοδυτικά του Πρα Βίχαρ, ενός ινδουιστικού ναού που είχε ανεγερθεί πριν 900 χρόνια κι αποτέλεσε την αφορμή για αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των δύο χωρών το Φεβρουάριο.

Τουλάχιστον 13 στρατιώτες τραυματίστηκαν και ένας σκοτώθηκε, ύστερα από τους θανάτους τεσσάρων Ταϊλανδών στρατιωτών και τριών Καμποτζιανών την Παρασκευή. Και οι δύο πλευρές προχώρησαν στην απομάκρυνση χιλιάδων χωρικών από τις εστίες τους και κατηγόρησαν η μια την άλλη πως άνοιξε πυρ πρώτη.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Καμπότζης Φάι Σίφαν δήλωσε ότι οι νέες ανταλλαγές πυρών άρχισαν πριν την αυγή και δεν έχουν σταματήσει.

Χιλιάδες πολίτες έχουν εγκαταλείψει την περιοχή.
Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είσαι, για να αρχίσεις πόλεμο για ένα Ναό, αυτό ισχύει για τους δικούς μας Καραγκιόζηδες που θέλουν να πάρουν την Αγιά Σοφιά, για να μην ξεχνιόμαστε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: