Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Κύμα αναλήψεων στις τράπεζες εν όψει αναδιάρθρωσης


Από τις αρχές του 2010, οι συνολικές εκροές από τις κάθε μορφής καταθέσεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχουν υπερβεί τα 40 δισ. ευρώ και οι ελληνικές τράπεζες παρά τις προσπάθειες για προσέλκυση κεφαλαίων βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπες με νέες μειώσεις.

Το Μάρτιο το συνολικό ποσό των καταθέσεων στα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μειώθηκε για πρώτη φορά στην τελευταία δεκαετία, κάτω από τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, θα επιτείνει το πρόβλημα της ρευστότητας, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στα νοικοκυριά.

Τραπεζικοί παράγοντες δεν κρύβουν το φόβο ότι οι ελληνικές τράπεζες θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε κινήσεις υπό συνθήκες πίεσης. Η πρώτη κίνηση είναι η δρομολόγηση συγχωνεύσεων και η δεύτερη είναι η πώληση συμμετοχών των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Μετά το Πάσχα θα γίνει.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: